Arbejdernes Landsbank fejrer 100 år

3. juni 2019 Erhverv

Mandag eftermiddag blev der budt på snacks og bobler i Arbejdernes Landsbank i Sønderborg og det skylledes, at baken fejrer 100 år.

“Arbejdernes Landsbank har været i Sønderborg i mere end 40 år – og det er 1 1/2 år siden vi flyttede ind i de nye lokaler på Møllebakken.

Der er sket en del, siden Arbejdernes Landsbank åbnede for 100 år siden.

Dengang i 1919 blev banken lavet med det særlige mål for øje at gøre fagbevægelsens medlemmer uafhængige af de kapitalistiske banker – især i en konfliktsituation.

I dag er Arbejdernes Landsbank er ikke længere alene en bank for ”arbejdere”, men en bank for alle. Den er ovenikøbet ”danskernes foretrukne bank” ifølge den mest omfattende kundetilfredshedsundersøgelse blandt banker.

“Vi ser anderldes på rådighedsbeløb, når vi siger ja til at låne penge ud”, siger filialdirektør Dorthe Lykke Jørgensen til Sønderborg. Hun fortæller videre, at hun er glad for de nye rammer, som banken fik, da den flyttede.

“Her er bedre lokaler og så har vi indrettet dem genbrugs- og fair trade-produkter, så vi er også bæredygtige”, siger filialdirektøren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dorthe Lykke Jørgensen er glad for, at hun har meget loyale og trofaste medarbejdere.

“Vi har også gode kunder og der kommer hele tiden nye til”, siger hun.

Arbejdernes Landsbank får ikke kunder gennem annoncering i tv og andre dyre steder.

“Vi finder dem de steder, hvor vi giver lokal sponsorstøtte og mange nye kunder kommer, fordi de hører om os fra andre”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. november 2022 Politik, Sønderborg

Lokalplanen for Nørager blev vedtaget af et flertal i Byrådet

30. november 2022 Politik

Boligområdet Nørager skal forandres og det skyldes ghettoloven og på onsdagens byrådsmøde godkendte et flertal i Byrådet den lokalplan, som skal til, inden der kan bygges nye boliger i området. Asger Romme Andersen fra Enhedslisten stemte imod, fordi han synes, det giver rigtig god mening at vente og se, hvad EU-domstolen siger til regeringens ghettolov. […]

Læs mere...