Arbejdernes Landsbank forlader Nordals

13. marts 2019 Erhverv

Arbejdernes Landsbank siger farvel til sin filial på Nordals og flytter i starten af sommeren alle aktiviteter og medarbejdere til bankens søsterfilial på Møllebakken 3 i Sønderborg, cirka 20 minutters kørsel fra Nordals.

Flytningen sker, fordi Danfoss, som banken lejer lokalerne af, har valgt at opsige lejemålet.

Danfoss vil blandt andet benytte området til udviklingscentre, et indkøbscenter og en tankstation, som vi er sikre på, vil være en gevinst for hele området. Derfor har vi været nødt til at kigge på, hvordan vi i de bedst mulige rammer, fortsat kan tilbyde vores kunder i området en ansvarlig og nærværende rådgivning, skriver Arbejdernes Landsbank.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi har lavet en grundig analyse af de forskellige scenarier og har bl.a. også vurderet muligheden for at finde nye lokaler til filialen på Nordals eller lave en delvis sammenlægning med bevarelse af kontorsted i Nordborg. I vores overvejelser har vi lagt vægt på at finde en ansvarlig og langsigtet løsning – til glæde for kunder og medarbejdere – og det er vores vurdering, at den bedste løsning er at samle rådgivernes kompetencer og mangeårige erfaring under ét tag i filialen i Sønderborg”, siger Ronni Tønder, forretningsdirektør i Arbejdernes Landsbank, og fortsætter:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Ved at lægge de to filialer sammen kan vi opnå nogle væsentlige synergier, som gør at vi vil stå stærkere som ét samlet team. Vi har en bred vifte af kompetencer i de to filialer, som vi ved at samle under ét tag kan drage en masse fordele af, og som samlet set vil komme både kunder, medarbejdere og banken som helhed til gode”, siger Ronni Tønder.

Filialen i Sønderborg er nyistandsat i slutningen af 2017 og har en central beliggenhed med gode trafikale adgangsforhold.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Samfund, Sønderborg

Vand på Sønder og Nørre Havnegade

5. december 2021 Samfund

Søndag aften kom vandet op på Sønder Havnegade og ved Nørre Havnegade – ud for Promenadens ishus – steg vandet udenfor afspærringen, mens der var tørt indenfor den. Ved Rytterstatuen var der også vand på gaden. Vandstanden toppede omkring klokken 20, hvor DMI havde varslet at vandstanden ville være op til en meter over daglig […]

Læs mere...