Arbejdernes Landsbank inviterer til Åbent Hus i nye lokaler

4. december 2017 Erhverv

Arbejdernes Landsbank fejrer flytningen til nye lokaler på Møllebakken 1 med åbent hus fredag den 15. december kl. 14-16, hvor banken byder alle indenfor til sønderjysk kaffebord.

Borgmester Erik Lauritzen lægger vejen forbi og klipper den røde snor, og herefter kan man nyde kagen og kaffen til tonerne af smuk julesang fra Sønderjysk Pigekor.

Med flytningen har banken et ønske om at være endnu bedre rustet til at mødes med kunderne og give dem en god rådgivningsoplevelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og ifølge filialdirektør Dorthe Lykke Jørgensen opfylder de nye lokaler på alle måder dette.

”Den nye filial har alt, hvad man kan drømme om af mødefaciliteter, praktiske løsninger for kunderne og super let adgang for kunder i bil med 50 parkeringspladser lige uden for filialen. Nu glæder vi os bare til den 11. december, hvor vi kan slå dørene op og byde kunderne velkommen i de nye flotte rammer,” siger filialdirektør Dorthe Lykke Jørgensen, som samtidig understreger, at der ikke kommer til at være nogen lukkedage for kunderne.

Sidste åbningsdag i den nuværende filial på Jernbanegade er fredag den 8. december.

Den nye filial på Møllebakken 1 er ligesom i dag med kasse, og som kunde i banken er det fortsat muligt at få personlig rådgivning alle hverdage fra kl. 8-18.

Derudover vil det også fremover være muligt at hæve og indsætte penge på alle tidspunkter af døgnet i den nye pengeautomat.

Her vil man også kunne hæve både euro, US dollars og britiske pund.

”Jeg håber, at rigtig mange – både kunder og ikke-kunder – har lyst til at kigge forbi til vores åbent hus arrangement fredag den 15. december fra kl. 14 til 16, hvor vi bl.a. byder på sønderjysk kaffebord. Derudover får vi også besøg af borgmester Erik Lauritzen, som vil klippe den røde snor, og af Sønderjysk Pigekor, som vil synge julen ind i filialen og få os alle sammen i julestemning,” siger Dorthe Lykke Jørgensen i en pressemeddelelse.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk