Arbejdernes Landsbank og jægersoldat vil gøre dig rig på selvværd

31. oktober 2016 Samfund
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Få inspirationshæftet ”rig på selvværd” og kom til gratis foredrag med Nicolai Moltke-Leth sammen med Arbejdernes Landsbank. Foredraget er i Alsion tirsdag den 15.

Artiklen fortsætter under annoncen

november fra kl. 19:00 til 21:30.

Nicolai Moltke Leth.

Nicolai Moltke-Leth.

Kommer du til foredraget har du muligheden for at opleve Nicolai Moltke-Leth give inspiration til, hvordan du som forælder kan gøre dit barn stærkere socialt og derved få en gladere familie.

Nicolai Moltke-Leth er stifter af True North med speciale i udviklingen af psykologisk kapital i unge mennesker, uddannet cand.scient.soc., stud.

Artiklen fortsætter under annoncen

MOPP, jægersoldat, forfatter, foredragsholder og familiefar.

I sit foredrag tager Nicolai Moltke-Leth udgangspunkt i sine erfaringer fra projektet True North, der gennem de seneste år har haft flere tusinde unge igennem kurser i udviklingen af sociale og personlige kompetencer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Under foredraget vil du bl.a. få gode råd til, hvordan du kan være en god rollemodel og vise vejen uden at pege fingre, finde den direkte vej til dit barns hjerte, blive bedre til at kommunikere og vende konflikter til læring og udvikling.

Artiklen fortsætter under annoncen

En inspirationsaften der handler om at skabe en gladere familie, skriver Arbejdernes Landsbank i en pressemeddelelse.

”Forældreskab er en stor og vigtig opgave, og mange er indimellem usikre på, om de gør det godt nok som forælder, og om de støtter deres barns udvikling på bedste vis.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Arbejdernes Landsbank er vi meget bevidste om, at rigdom er andet og mere end penge, og at vores børns trivsel er noget af det, der giver os allermest værdi. Derfor har vi sammen med sociolog Nicolai Moltke-Leth også udarbejdet et hæfte om børns selvværd, der er blandt grundpillerne til at få et godt og rigt liv.” Hæftet kan du hente gratis i filialen.

Vil du med til foredraget, kan du reservere billetter på hjemmesiden

Da der kun er et begrænset antal pladser, gælder princippet først til mølle.

Billetterne kan afhentes  torsdag den 10.

Artiklen fortsætter under annoncen

november i filialerne Sønderborg og Nordals fra kl. 10:00 – 17:00.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Uddannelse, Sønderborg

Følg med i Forskningens Døgn

22. april 2021 Uddannelse

I næste uge kan alle se med på deres computer, tablet eller telefon, når forskere fra blandt andet universiteter, virksomheder og formidlings- og forskningscentre deler ud af deres viden inden for en bred række af emner og områder. Det er nemlig blevet tid til den årlige begivenhed, der går under betegnelsen Forskningens Døgn, som er […]

Læs mere...