Arbejdernes Landsbank og jægersoldat vil gøre dig rig på selvværd

31. oktober 2016 Samfund

Få inspirationshæftet ”rig på selvværd” og kom til gratis foredrag med Nicolai Moltke-Leth sammen med Arbejdernes Landsbank. Foredraget er i Alsion tirsdag den 15. november fra kl. 19:00 til 21:30.

Kommer du til foredraget har du muligheden for at opleve Nicolai Moltke-Leth give inspiration til, hvordan du som forælder kan gøre dit barn stærkere socialt og derved få en gladere familie.

Nicolai Moltke-Leth er stifter af True North med speciale i udviklingen af psykologisk kapital i unge mennesker, uddannet cand.scient.soc., stud. MOPP, jægersoldat, forfatter, foredragsholder og familiefar.

Artiklen fortsætter under annoncen

I sit foredrag tager Nicolai Moltke-Leth udgangspunkt i sine erfaringer fra projektet True North, der gennem de seneste år har haft flere tusinde unge igennem kurser i udviklingen af sociale og personlige kompetencer. Under foredraget vil du bl.a. få gode råd til, hvordan du kan være en god rollemodel og vise vejen uden at pege fingre, finde den direkte vej til dit barns hjerte, blive bedre til at kommunikere og vende konflikter til læring og udvikling. En inspirationsaften der handler om at skabe en gladere familie, skriver Arbejdernes Landsbank i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Forældreskab er en stor og vigtig opgave, og mange er indimellem usikre på, om de gør det godt nok som forælder, og om de støtter deres barns udvikling på bedste vis. I Arbejdernes Landsbank er vi meget bevidste om, at rigdom er andet og mere end penge, og at vores børns trivsel er noget af det, der giver os allermest værdi. Derfor har vi sammen med sociolog Nicolai Moltke-Leth også udarbejdet et hæfte om børns selvværd, der er blandt grundpillerne til at få et godt og rigt liv.” Hæftet kan du hente gratis i filialen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vil du med til foredraget, kan du reservere billetter på hjemmesiden

Da der kun er et begrænset antal pladser, gælder princippet først til mølle.

Billetterne kan afhentes  torsdag den 10. november i filialerne Sønderborg og Nordals fra kl. 10:00 – 17:00.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. maj 2022 Politik, Sønderborg

Forvaltningen har en plan for at skifte kommunale biler ud med elbiler

28. maj 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts en handleplan for grøn omstilling af persontransport, der indeholder flere tiltag, som skal understøtte henholdsvis grøn omstilling af bilparken og reduceret persontransport i Sønderborg Kommune. Et af tiltagene handler om at skifte en del af kommunens biler ud med elbiler. COWI har lavet en analyse af kommunens bilpark […]

Læs mere...