Arbejdernes Landsbank rykker til Møllebakken

16. oktober 2017 Erhverv

Arbejdernes Landsbank i Sønderborg flytter i nye rammer på Møllebakken og det bliver til glæde for både kunder og medarbejdere.

“Blandt andet får vi flere og bedre mødelokaler og en række digitale løsninger, som er med til at give en bedre kundeoplevelse”, siger filialdirektør Dorthe Lykke Jørgensen til SønderborgNYT.

Den sidste åbningsdag i de nuværende rammer i bymidten bliver 8.

Artiklen fortsætter under annoncen

december.

“Og vi åbner dørene til de nye lokaler den 11. december, så vores kunder kommer ikke til at opleve lukkedage på grund af flytningen”, siger filialdirektøren.

Kassen kommer med

“Ved de nye lokaler kommer der en hæveautomat, hvor det også vil være muligt at sætte penge ind. Både danske sedler og fire slags udenlandske”, siger Dorthe Lykke Jørgensen.

Dorthe Lykke Jørgensen er begyndt at fylde flyttekasser.

“Og jeg lover, at vi inde i banken fortsat vil håndtere kontanter”, siger hun. Så Arbejdernes Landsbank bliver ikke “pengeløs”.

“Så kort sagt kan vores kunder se frem til flotte nye lokaler, hvor der stadig vil være den service, som de kender i dag”.

“Og forresten er enhver velkommen til at kigge indenfor og høre, hvad vi som bank kan tilbyde”, siger Dorthe Lykke Jørgensen

De nye lokaler er i ét plan og udenfor er der gode parkeringsmuligheder.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk