Arbejdet på en bog om Dyvig Badehotel er begyndt at tage form

17. februar 2018 Erhverv

Restauratør John Amstrup, der har drevet Dyvig Badehotel i otte år synes, at tiden er moden til, at der skrives en bog om badehotellet. Opgaven er lagt i hænderne på Rikke Buthler, som blandt andet står bag værket: Smagen er Sønderjylland.

“Det er vigtigt for mig, at vi viser sønderjysk luksus og Dyvig Badehotel er en del af fremgangen i Sønderjylland. Det er vigtigt at vise, vi ikke behøves tage til København for at opleve virkelig høj kvalitet”, siger Rikke Buthler, der er i tænkeboks omkring bogen om Dyvig Badehotel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rikke Buthler har stor indsigt i og føling med restaurationsbranchen. Og hun sætter pris på troværdighed og kvalitet.

“Service og mad handler om følelser og stemning. Tingene skal hænge sammen, når gæsterne skal have gode oplevelser”, siger hun. På samme måde, som John Amstrup skal stå inde for Dyvig Badehotel, skal forfatteren kunne stå inde for bogen.

“Det handler om at være autentisk, ærlig og tage afsæt i stedet og dets betydning for lokalområdet og resten af Sønderjylland”, siger Rikke Buthler, der er hyret til skriveopgaven af Dyvig Badehotel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er tiden nu

John Amstrup har i nogle år tænkt på at få lavet bogen.

“Og nu er tiden kommet, hvor den skal skrives. Jeg synes, det er en spændende form for visitkort, som vores mange gæster kan købe med hjem”, siger han.

På Dyvig Badehotel er der plads til de gæster, der sætter pris på gourmet-retterne og også til alle andre.

“Ved at satse bredt, så er det lykkedes os at få fuldt hus ni måneder i året – og når man tænker på, hvordan her var for otte siden, så er der på alle måder sket rigtigt meget. Vi er blevet bedre til rigtigt mange ting og så har vi

Artiklen fortsætter under annoncen

John Amstrup.

investeret mange penge i vores lokaler”, siger John Amstrup.

Han er glad for, at gæsterne i fremtiden vil kunne sidde og kigge i en bog om Dyvig Badehotel og ad den vej genkalde de oplevelser, som de fik, mens de var på besøg.

Der er ikke fastsat en udgivelsesdato.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er enige om, at bogen skal tage den tid, som der skal til. Og vi er omhyggelige”, siger de både Rikke Buhler og John Amstrup.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. november 2021 Politik, Sønderborg, Uncategorized

Samlet vederlagsomkostning til formænd og næstformand stiger i ny udvalgsstruktur

30. november 2021 Politik

Som SønderborgNYT tidligere tirsdag kunne fortælle, skal byrådet træffe beslutning om en ny udvalgsstruktur for den kommende byrådsperiode. Det betyder blandt andet, at der fremover bliver ét stående udvalg mere og dermed stiger den samlede vederlagsomkostning til formænd og næstformand i de såkaldte ’stående’ udvalg, hvis forslaget godkendes. Samlet set stiger den årlige, samlede omkostning […]

Læs mere...