Arnold Busck flytter butikken til Borgen

15. marts 2018 Erhverv

Arnold Busck flytter butikken til Borgen, og åbner en helt ny og inspirerende boghandel omkring den 1. september. ”Det er ingen hemmelighed, at en boghandel har stået øverst på både vores, og på kundernes ønskeseddel siden centret åbnede i 2013, så vi er naturligvis meget glade for at få Arnold Busck ind som en af butikkerne i Borgen”, fortæller centermanager Flemming Enghave.

Arnold Busck-ejer og adm. direktør Helle Busck Fensvig fortæller om baggrunden for flytningen:

”Vi har haft et brændende ønske om at videreudvikle vores butik på Perlegade, og vores største udfordring har været pladsmangel. Med vores nye, flotte butik i Borgen får vi langt bedre mulighed for at præsentere hele vores sortiment for vores kunder. Og vi er glade og stolte over, at vi fremover vil kunne afholde vores spændende events med forfattersigneringer og oplæsninger i Sønderborg under optimale forhold”, siger Helle Busck Fensvig i en pressemeddelelse.

Arnold Busck åbner på Borgens 1. sal i området omkring rulletrapperne i det tidligere Helsa- lejemål. Butikken bliver på ca. 250m2, og opbygningen af den nye butik begynder omkring 1. juni.

Arnold Busck er en gennem fire generationer familieejet, dansk kæde, der igennem mere en 100 år har handlet med bøger. I dag består kæden af 30 butikker fordelt over hele Danmark. Selv om de alle er Arnold Busck butikker, så har hver enkelt butik alligevel sit helt eget præg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. januar 2022 COVID-19, REGIONALT

Regionen inviterer til fjerde stik

19. januar 2022 COVID-19

Regionens sygehuslæger vil i de kommende dage begynde at henvise de patienter, som opfylder kriterierne til en 4. Corona-vaccination. Hvis sygehuslægen vurderer, at det er relevant med en 4. vaccination, vil man fra midten af den kommende uge og frem modtage en invitation i sin e-Boks. Man skal derfor ikke selv kontakte egen læge med […]

Læs mere...