Arrangørerne satser på at musikfestivallen på Nordals bliver til noget

7. februar 2021 Kultur

Karsten Fibiger, som er formand for Nord-Als Musikfestival håber på, at danske musikfestivaller får samme betingelser, som de norske og tyske arrangører har.

“De har fået at vide, at de bare skal køre på med planlægningen og bliver det sådan, at de alligevel ikke kan holde deres festivaller, så hjælper regeringerne”, siger Karsten Fibiger, som sammen med resten af holdet bag Nord-Als  Musikfestival er i fuld gang med at gøre klar til fest i den anden weekend i juni måned.

Selvom det kan få en og anden til at undre sig, så giver det alligevel mening.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Om fire måneder er 70 procent af os vaccineret, smittetallet kan være minimalt og antallet af indlagte kan være helt i bund”, siger Karsten Fibiger og fortsætter:

“Og ser det sådan ud, så vil man jo til den tid undre sig, hvis der ikke er musikfestival på Nordals”, siger han.

Venter på ministeren

Karsten Fibiger fortæller, at de har skrevet til kulturministeren for at få at vide, om der er en hjælpepakke klar, hvis det ender med, at de må aflyse.

“Og vi har også spurgt, om der er hjælp at hente, hvis vi kan holde festival med et lavere antal gæster”, siger Kartsten Fibiger, som venter spændt på, hvilket svar, der kommer.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. februar 2023 Kultur, Politik

Kulturnatten skal organiseres på en anden måde

2. februar 2023 Kultur

Kultur & Idrætsnatten har været organiseret på samme måde siden 1997 og nu synes de folkevalgte i Udvalget for Kultur, Idræts og Medborgerskab, at det skal gøres anderledes. “Vi vil gerne have, at Kulturnatten breder sig op i midtbyen og også, at den involverer handlen”, siger udvalgsformand Christel Leiendecker til SønderborgNYT. I de tidligere år […]

Læs mere...