Arrangørerne satser på at musikfestivallen på Nordals bliver til noget

7. februar 2021 Kultur

Karsten Fibiger, som er formand for Nord-Als Musikfestival håber på, at danske musikfestivaller får samme betingelser, som de norske og tyske arrangører har.

“De har fået at vide, at de bare skal køre på med planlægningen og bliver det sådan, at de alligevel ikke kan holde deres festivaller, så hjælper regeringerne”, siger Karsten Fibiger, som sammen med resten af holdet bag Nord-Als  Musikfestival er i fuld gang med at gøre klar til fest i den anden weekend i juni måned.

Selvom det kan få en og anden til at undre sig, så giver det alligevel mening.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Om fire måneder er 70 procent af os vaccineret, smittetallet kan være minimalt og antallet af indlagte kan være helt i bund”, siger Karsten Fibiger og fortsætter:

“Og ser det sådan ud, så vil man jo til den tid undre sig, hvis der ikke er musikfestival på Nordals”, siger han.

Venter på ministeren

Karsten Fibiger fortæller, at de har skrevet til kulturministeren for at få at vide, om der er en hjælpepakke klar, hvis det ender med, at de må aflyse.

“Og vi har også spurgt, om der er hjælp at hente, hvis vi kan holde festival med et lavere antal gæster”, siger Kartsten Fibiger, som venter spændt på, hvilket svar, der kommer.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...