Asylcenter Sønderborg ikke på lukke-liste

17. april 2015 Samfund
Antallet af indkvarterede i asylcentrene er faldet, og vi har varslet alle operatører om en reduktion af kapaciteten. Det betyder, at vi tilpasser antallet af pladser, lyder det fra Thomas Mortensen, der er kontorchef i Udlændingestyrelsen.

Asylcenter Sønderborg er ikke på lukke-listen.

Asylcenter Sønderborg er ikke på lukke-listen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ifølge Udlændingestyrelsen lukker seks asylcentre, mens fire asylcentre bliver omdannet til såkaldte beredskabspladser, der kan tages i brug med kort varsel. oplyser TV2.

I nogle af tilfældene har det været forventet, at centrene skal lukke, mens der andre steder i højere grad er tale om om omstrukturering af asylcentrene. De fleste af lukningerne sker i løbet af foråret og forventes at være gennemført i slutningen af juni.

Ifølge Udlændingestyrelsen sker lukningerne af asylcentre i Hjørring, Jægerspris, Tisvilde, Thyborøn og Sigerslev. Asylcentrene, der omdannes til beredskabspladser, ligger i Vester Hjermitslev, Lindelse, Ebeltoft og Langå.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 Samfund, Sønderborg

Juridisk brevkasse: Advokathuset Muurholm svarer på læser-spørgsmål om ophævelse af fælles forældremyndighed

24. juni 2021 Samfund

Kære Brevkasse, Jeg har to drenge på 6 og 8 år med min ekskone. Vi har fælles forældremyndighed, og hun har bopælen på begge børn. Der har altid været et højt konfliktniveau, og vores samarbejde fungerer bare ikke. Børnenes mor overholder næsten ingen af de aftaler, som vi indgår med hinanden, herunder vedrørende samvær, og […]

Læs mere...