Asylcentre giver ikke mere kriminalitet 

4. februar 2015 Uncategorized

En lang række af de nye asylcentre rundt om i landet har ikke medført mere kriminalitet i nærområderne. Det viser en rundspørge, som Radio24syv har foretaget blandt politikredse nær 15 centre.

Foto: Bo Bach Jensen

Foto: Bo Bach Jensen

“Den værste sag, vi har haft indtil nu, var tre mænd, som kørte på den samme cykel”, fortæller Anders Hansen, der er politikommissær ved politiet i Aabenraa, der sidste år fik to nye, midlertidige asylcentre.

Preben Westh, der er leder af lokalpolitiet i Sønderborg, fortæller ligeledes, at politiet heller ikke her har fået mere travlt siden et stort, midlertidigt asylcenter – med plads til 600 asylansøgere – åbnede på den nedlagte kaserne.

“På trods af, at der siden åbningen i sommer har boet flere tusinde asylansøgere i kommunen, så har vi ingenting mærket til dem.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ikke noget negativt i hvert fald. Vi har haft to sager i alt. Et butikstyveri og så noget klammeri ude på centret”, siger Preben Westh til Radio24syv.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Hotel Alsiks ansatte arbejder ivrigt på at blive klar til onsdag

16. april 2021 Erhverv

Fredag blev det meldt ud fra regeringen, at restauranter må åbne for adgangen til deres lokaler fra onsdag og nu er alle Hotel Alsiks medarbejdere i fuld gang med at forberede genåbningen. “Fra onsdag kan gæsterne nyde vores mad i Restaurant Alsik og på terrassen”, siger direktør John Ankjær til SønderborgNYT. Samme dag åbnes der […]

Læs mere...