Augustenborg: 60-årig mand anholdt for tv-pirateri

18. april 2018 112

En 60-årig formodet bagmand fra Augustenborg blev onsdag anholdt og 28 husstande er blevet ransaget i en større sag om ulovligt pirat-tv.

Det er Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet, der står bag efterforskningen. Med assistance fra politikredsene i Midt- og Vestjylland og Syd- og Sønderjylland samt Rigspolitiets Nationale Cybercrime Center er der onsdag gennemført en omfattende aktion mod ulovligt pirat-tv foretaget ransagning af 28 adresser.

“Alt tyder på, at bagmanden har distribueret ulovligt tv til en lang række husstande. Nu skal efterforskningen vise, om han også har tjent penge på distributionen. Uanset hvad vil det få konsekvenser for både bagmand og brugere”, siger Michael Lichtenstein, fungerende vicepolitiinspektør i SØIK, i en pressemeddelelse.

27 husstande har fået beslaglagt udstyr, som gør det muligt at se tv uden at betale den retmæssige udbyder, mens en bagmand blandt andet har fået beslaglagt en server.

 

“Bagmanden står over for en straffesag, mens brugerne kan se frem til bøder. Derudover kan de alle forvente et stort erstatningskrav fra tv-udbyderen”, siger Michael Lichtenstein.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

200 nye Corona-smittede siden onsdag

20. januar 2022 COVID-19

Siden onsdag er antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs kommunegrænse steget med 200 og der er i dag 1975 smittede. På landsplan er der ifølge Statens Serum Institut fundet 40.626 nye smittede det seneste døgn. 825 er indlagt på sygehus – og af dem er 49 på intensiv. 28 er i respirator. Ifølge sundhedschef Michael Skriver […]

Læs mere...