Augustenborg: Plads til det uhyggelige og det hyggelige i Hofrådens Hus

5. november 2017 Augustenborg

Søndag eftermiddag var førstesalen i Hofrådens Hus i Augustenborg virkelig drabelig – og den uhyggelige scenen var sat af flere børn og voksne, der ved en fælles indsats fik sat uhyggen på dagsordenen.

For at sikre, at alle besøgende fik gys nok, så var der lavet et kort, som skulle bruges, når man skulle rundt og finde de ting, der havde lys.

Lige så uhyggeligt er det, at Hertugbyens Bevaringsforening er på udkig efter mange flere penge, så huset kan gøres brugbart.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har fået en del penge til at få lavet taget for, men inden arbejdes kan sættes i gang, så skal vi finde de sidste 200.000 kroner”, siger Jytte Urban, som er formand for foreningen.

“Tanken er at vi laver tre ferielejligheder og så skal resten af huset været til os lokale”, siger hun.

Ikke kun uhygge

Eftermiddagen handlede ikke kun om at blive skræmt af uhyggen på første sal eller af den gru, der kan ligge i at finde penge at sætte hus i stand for.

“Der skulle skæres græskar og bages snobrød i haven. Til sidst bød vi på dejlig varm suppe”, siger Jytte Urban.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det med at åbne dørene til et langt fra brugbart hus, handler om at få folk indenfor, så de kan se mulighederne og få lyst til at støtte foreningen og bakke op.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Mandag var fire håndboldspillere på køkkenholdet

27. september 2022 Sønderborg

Mandag eftermiddag mødtes en gruppe børn og frivillige fra Ungdommens Røde Kors med fire af de seje håndboldspillere SønderjyskEs herrehold og det gjorde de for at hygge sig med at lave mad og spise sammen. SønderborgNYT fangede håndboldspilleren Rasmus Bech og ‘køkkenpigen’ Cecilie, som fortalte, hvilke opgaver, som de havde fået. “Vi har hakket chokolade, […]

Læs mere...