Augustenborg Slot: Lancering af Den Syddansk Karriereportal

16. maj 2017 Augustenborg Skrevet af: Ole Kæhler

For første gang er der skabt en samlet indgang og et samlet overblik over fritidsliv og karriere i Syddanmark – det skal fejres! Derfor inviterer work-live-stay southern denmark til lancering af Den Syddansk Karriereportal, der samler mere end 140 lokale virksomheder – og flere kommer hele tiden til. Det forgår den 23. maj fra kl. 14 på Augustenborg Slot, hvor talerne blandt andet inkluderer regionsrådsformand Stephanie Lose og HR direktør i LINAK, Lars Uhd Nørgaard.

Augustenborg Slot er på mange måder er et symbol på den omfattende statslige udflytning til Syddanmark, og dermed den perfekte ramme til en lancering af Den Syddanske Karriereportal. Udflytningen af statslige arbejdspladser til Syddanmark betyder nemlig nye karrieremuligheder i regionen, ikke blot for de berørte medarbejdere, men også deres medfølgende partnere. Det er disse mange spændende muligheder, karriereportalen er med til at synliggøre.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Mulighederne for karriereskift, netværk og erfaringsudveksling mellem erhvervslivets aktører er nødvendige, hvis vi vil have fokus på vækst, potentiale og tiltrækning af de bedste talenter. Og de første store ryk af udflytningen, blandt andet Landbrugs- og Fiskeristyrelsens til Augustenborg, har netop været med til at styrke arbejdsmarkedet i Syddanmark væsentligt. Med de nye typer af arbejdspladser skaber vi et interessant og mangfoldigt arbejdsmarked, hvor alle sektorer er bredt repræsenteret”, siger Camilla Høholt Smith, direktør i foreningen work-live-stay southern denmark, der har til formål at støtte syddanske virksomheder i at tiltrække, modtage og fastholde højtkvalificeret arbejdskraft.

Artiklen fortsætter under annoncen

Unikt syddansk samarbejde

Den Syddanske Karriereportal er helt unik – den eneste af sin slags i Danmark, der samler det brede spektrum af spændende virksomheder, som en region byder på. Den er også unik, fordi den så tydeligt viser, at de syddanske aktører; kommuner, virksomheder, erhvervsfremme, jobcentre og mange flere, er verdensmestre i samarbejde.

”Uden et stærkt samspil ville det ikke være muligt at udvikle en troværdig og interessant karriereportal for Syddanmark, der ikke blot præsenterer spændende karrieremuligheder, men også giver de besøgende viden om livet i Syddanmark, kontakt til den kommunale tilflytterservice, viden om events og netværksmuligheder, praktisk information til tilflyttere på engelsk og meget mere”, siger Camilla Høholt Smith i en pressemeddelelse.

23. juli 2024 Erhverv, Gråsten

Messedeltagere skal opdage hvor skønt her er

23. juli 2024 Erhverv

De fire sønderjyske kommuner, Sønderborg, Aabenraa, Tønder og Haderslev, har slået sig sammen om den første, fælles sønderjyske bosætnings- og jobmesse, ‘Bo- og Jobmessen Sønderjylland’. Den foregår fredag den 13. september kl. 12-15 i Ahlmannsparken i Gråsten. “Når vi er med i messen, så er det ganske enkelt for at fortælle, der ikke findes mange […]

Læs mere...