Augustenborgerne spiser sammen i SuperBrugsen

7. maj 2019 Augustenborg

Tirsdag den 14. maj klokken 17.30 bydes der på aftensmad i SuperBrugsen i Augustenborg – og det er en såkaldt samtalemiddag, hvor tanken er, hvad der kan gøres for, at Augustenborg bliver mere interessant, så flere flytter til byen med Hertugslottet.

“Jeg vil gerne høre, hvad augustenborgerne byder ind med, når det handler om ideer til, at gøre vores by mere interessant. Der er rigtigt mange, som endnu ikke er hørt og måske – eller måske ikke – kommer de allerbedste ideer henover bordene under spisningen”, siger uddeler Per Beierholm til SønderborgNYT.

Meld dig til

Hvad det er, der serveres er endnu ikke besluttet af SuperBrugsens slagter.

“Men det bliver det, vi kalder en ganske almindelig hverdagsret. Den koster 50 kroner inklusiv drikkevarer”, siger Per Beierholm.

Spisebilletten købes ved kassen i SuperBrugsen.

Aftenen er en del af Danmark Spiser Sammen og bureauet Enigma leverer en samtalemenu, som er et ark med spørgsmål, der tager udgangspunkt i temaet, som kommer til at ligge rundt på deltagernes pladser. Det kan sætte samtalerne i gang.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Den aften handler det om at være vært for gode samtaler, hvor der er mulighed for, at man får snakket med nogle mennesker, man ellers ikke plejer at udveksle ord med. Det handler slet ikke om, at folk skal fylde indkøbskurven”, siger Per Beierholm.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. december 2022 Kultur, Sønderborg

Nu sidder Inge Adriansen på sin bænk

4. december 2022 Kultur

Søndag blev skulpturen ‘Forundringparat’, en bronzeskulptur af  tidligere museumsinspektør Inge Adriansen, afsløret på Strandpromenaden. Inge Adriansen, som døde i 2017, godkendte selv skulpturen, som blev forsinket på sin rejse fra lille model til færdig skulptur. “Det tog flere år at få finanseringen på plads og vi kan i dag takke ni sponsorer for, at vi […]

Læs mere...