Augustiana genåbner med udstillingen LAILA UTI

4. juni 2020 Kultur

Parken ved Augustiana har i de seneste måneder været et yndet udflugtsmål, men de mange gæster har ikke kunnet se udstillingerne i kunsthallen.

Det kan de fra tirsdag den 9. juni kl. 12, hvor dørene i Det Hvide Palæ slås op for alle, der gerne vil opleve kunst i de fornemme rum.

Åbningen sker naturligvis under hensyntagen til de gældende forholdsregler om afstand og hygiejne, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Augustiana genåbner med udstillingen LAILA UTI, som har et lokalt islæt. Udstillingen er skabt af Mette Winckelmann, der kommer fra Guderup, men nu arbejder som professionel kunstner med base i København. LAILA UTI kan ses frem til 12. juli.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet besluttede at bibliotekerne skal spare over en million kroner

1. december 2022 Politik

Der bliver skåret ned på antallet af læsekredse på biblioteket og på den måde kan der spares 185.000 kroner om året. Der spares yderligere 140.000 kroner årligt ved at nedlægge læsestuerne på bibliotekerne i Dybbøl og Ulkebøl. Det besluttede Byrådet onsdag aften og politikerne skar også ned på den bemandede åbningstid på bibliotekerne og det […]

Læs mere...