Augustiana: Kunstudstilling med lokal forankring

20. september 2020 Kultur

Augustiana Kunsthal åbner den 25. september dørene for to nye udstillinger, hvor Fie Norsker viser historie-fortællende akvareller og keramiske objekter og Cecilia Westerberg udstiller plantebaserede farveeksperimenter i Det Hvide Palæ.

Udstillingen ’Rivers End’ rummer i alt 15 akvareller og fem keramiske objekter.

Udstillingen ’Herbarium – en samtale med planter’ fylder et rum og består af en installation af farveprøver udvundet af planter fundet i området, en samling af pressede planter samt tryk med tegning.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det er en af vores ambitioner, at få kunstnerne til at arbejde med stedspecifikke elementer, som gør det særligt relevant at præsentere deres værker netop på Augustiana”, fortæller kunstkonsulent Hanne Lundgren Nielsen i en pressemeddelelse.

Fie Norsker og Cecilia Westerbergs arbejder meget forskelligt, men de tager udgangspunkt i henholdsvis historien og naturen på Als og det giver udstillingerne en lokal forankring.

Udstillingerne kan ses frem til 22. november.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
21. juni 2021 KV21, Sønderborg

Venstre og Konservative besøger landbrug

21. juni 2021 KV21

I dag, mandag, besøger Konservative og Venstre i Sønderborg landmand Jens Lei og Jack Nielsen fra DroneVic til en markvandring/overflyvning og snak om, hvordan et højteknologisk dansk landbrug ser ud i dag og i fremtiden. Besøget vil også fokusere på, hvordan vi kan sikre, at både vores teknologiske uddannelser på Alsion og vores stærke landbrugsskole […]

Læs mere...