Augustiana: Kunstudstilling med lokal forankring

20. september 2020 Kultur

Augustiana Kunsthal åbner den 25. september dørene for to nye udstillinger, hvor Fie Norsker viser historie-fortællende akvareller og keramiske objekter og Cecilia Westerberg udstiller plantebaserede farveeksperimenter i Det Hvide Palæ.

Udstillingen ’Rivers End’ rummer i alt 15 akvareller og fem keramiske objekter.

Udstillingen ’Herbarium – en samtale med planter’ fylder et rum og består af en installation af farveprøver udvundet af planter fundet i området, en samling af pressede planter samt tryk med tegning.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det er en af vores ambitioner, at få kunstnerne til at arbejde med stedspecifikke elementer, som gør det særligt relevant at præsentere deres værker netop på Augustiana”, fortæller kunstkonsulent Hanne Lundgren Nielsen i en pressemeddelelse.

Fie Norsker og Cecilia Westerbergs arbejder meget forskelligt, men de tager udgangspunkt i henholdsvis historien og naturen på Als og det giver udstillingerne en lokal forankring.

Udstillingerne kan ses frem til 22. november.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Sport, Sydals

Henrik Clausen blev konge

26. juni 2022 Sport

Der var Henrik Clausen fra Svenstrup, der blev konge ved Ulkebøl-Hørup Ringridning i dag, søndag. Kronprins blev Harry Clausen fra Guderup og prinsesse er Lisa Hansen fra Broager. Du kan SE BILLEDER HER.

Læs mere...