Aura leverede en super koncert i Sønderborghus

26. september 2018 Kultur

Onsdag aften var Aura på besøg i Sønderborghus, hvor hun sammen med sit band fik leveret en pragtfuld koncert foran en pænt stor fanskare.

“Dengang jeg gik i gymnasiet arbejdede jeg ved kassen i Kvickly og det var på Bornholm. Min chef fyrede mig og dagen efter tænkte jeg, at jeg også kunne sige farvel til gymnasiet, så jeg endte med at give mnin historielærer alle mine bøger”, siger Aura.

Om aftenen snakkede hun med sin far, der ikke ligefrem var vildt begejstret.

“Bedre blev det ikke, da jeg fortalte ham, jeg ville tage en tur til Australien for at blive popstjerne”, siger Aura, der faktisk rejste til den sydlige verdensdel med sin guitar.

Artiklen fortsætter under annoncen

Os med mobiler

“Jeg kommer lige til at tænke på, der var en tid, hvor unge ikke havde mobiltelefoner, som vi har i dag”, siger Aura.

“I dag har jeg lidt svært ved at skelne mellem Aura privat og Aura som artist. Jeg overvejer det, når jeg lægger et billede op. Ser jeg pæn nok ud? Skal jeg hellere vælge et med en croissant? Der er så mange store spørgsmål at tage stilling til, når man har en mobil”, siger Aura.

Aura får også fortalt publikum, at hun rigtigt godt kan li’ at spille på steder som Sønderborghus. Der kommer man ligesom til at kende hinanden lidt bedre.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og med det mener jeg, at jeg kan snakke om mig selv. Sådan som Niels Hausgaard gør”, siger hun og begynder at fortælle om en tidligere kæreste.

“Han var europamester i kampsport, så jeg tænkte, at han uden tvivl kunne beskytte mig”.

“Men en dag kom han til at spise nogle svampe og så indså jeg, at det nok var bedst, at jeg blev stærk nok til at passe på mig selv”, siger Aura.

Auras små fortællinger blev krydret med en række glimrende sange, der hver især viste, at pigen kan skrive gode tekster, flotte melodier og så kan hun både spille og synge.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se BILLEDER HER

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk