Badmintonstjernen Peter Gade besøgte Ulkebøl

29. november 2013 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Forleden besøgte badmintonstjernen Peter Gade Ulkebøl Hallen. Den tidligere verdenselitespiller trænede udvalgte spillere fra Ulkebøl Badminton, og viste hvordan man gennem øvelser og træning kan forbedre sit badmintonspil, hvilket også var inspiration for trænere og tilskuere. Efter træningen stillede Peter Gade op til fotografering, og skrev autografer til de mange besøgende.

Peter Gade deler ud af sine tricks.

Peter Gade deler ud af sine tricks.

Artiklen fortsætter under annoncen

Peter Gade fortæller om sine oplevelser som verdensstjerne.

Peter Gade fortæller om sine oplevelser som verdensstjerne.

 

Efter en kort pause stillede Peter Gade op til en snak med publikum. Han fortalte om sine lange karriere og oplevelser fra Badmintonsporten.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Arrangement var en succes og levede helt op til vores forventninger, siger Kenneth Christophersen fra Ulkebøl Badminton. Han tilføjer:

– Formålet med arrangement var at give en inspirerende badmintonoplevelse, hvilket i den grad det lykkedes og besøget var Ulkebøl Badmintons bidrag til at styrke badmintonsporten i Alssund-området.

25. februar 2024 Politik, Sønderborg

Integrationsrådet skal have tre nye medlemmer

25. februar 2024 Politik

I Integrationsrådet skal der være otte medlemmer, som repræsenterer indvandrere og efterkommere i Sønderborg Kommune. Rådets flertal er repræsentanter for de etniske minoriteter. Integrationsrådet består lige nu af fem medlemmer fra de etniske minoriteter og der skal derfor udpeges tre nye medlemmer. Når der skal vælges nye medlemmer, der repræsenterer indvandrere og efterkommere, gøres det […]

Læs mere...