Badmintonstjernen Peter Gade besøgte Ulkebøl

29. november 2013 Frivillige

Forleden besøgte badmintonstjernen Peter Gade Ulkebøl Hallen. Den tidligere verdenselitespiller trænede udvalgte spillere fra Ulkebøl Badminton, og viste hvordan man gennem øvelser og træning kan forbedre sit badmintonspil, hvilket også var inspiration for trænere og tilskuere. Efter træningen stillede Peter Gade op til fotografering, og skrev autografer til de mange besøgende.

Peter Gade deler ud af sine tricks.

Peter Gade deler ud af sine tricks.

Artiklen fortsætter under annoncen

Peter Gade fortæller om sine oplevelser som verdensstjerne.

Peter Gade fortæller om sine oplevelser som verdensstjerne.

 

Efter en kort pause stillede Peter Gade op til en snak med publikum. Han fortalte om sine lange karriere og oplevelser fra Badmintonsporten.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Arrangement var en succes og levede helt op til vores forventninger, siger Kenneth Christophersen fra Ulkebøl Badminton. Han tilføjer:

– Formålet med arrangement var at give en inspirerende badmintonoplevelse, hvilket i den grad det lykkedes og besøget var Ulkebøl Badmintons bidrag til at styrke badmintonsporten i Alssund-området.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2022 Samfund, Sønderborg

Kommunen er begyndt på at skrue ned for varmen

27. september 2022 Samfund

I sidste uge begyndte Sønderborg Kommunes Drift & Service-afdeling på arbejdet med at skrue ned for temperaturen til 19 grader i kommunale bygninger som kontorbygninger, folkeskoler og sfo’er. Det kan derfor være en god idé, at give børn i folkeskoler og sfo’er en ekstra trøje og et par tykke sokker eller hjemmesko med i løbet […]

Læs mere...