Badmintonstjernen Peter Gade besøgte Ulkebøl

29. november 2013 Frivillige

Forleden besøgte badmintonstjernen Peter Gade Ulkebøl Hallen. Den tidligere verdenselitespiller trænede udvalgte spillere fra Ulkebøl Badminton, og viste hvordan man gennem øvelser og træning kan forbedre sit badmintonspil, hvilket også var inspiration for trænere og tilskuere. Efter træningen stillede Peter Gade op til fotografering, og skrev autografer til de mange besøgende.

Peter Gade deler ud af sine tricks.

Peter Gade deler ud af sine tricks.

Artiklen fortsætter under annoncen

Peter Gade fortæller om sine oplevelser som verdensstjerne.

Peter Gade fortæller om sine oplevelser som verdensstjerne.

 

Efter en kort pause stillede Peter Gade op til en snak med publikum. Han fortalte om sine lange karriere og oplevelser fra Badmintonsporten.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Arrangement var en succes og levede helt op til vores forventninger, siger Kenneth Christophersen fra Ulkebøl Badminton. Han tilføjer:

– Formålet med arrangement var at give en inspirerende badmintonoplevelse, hvilket i den grad det lykkedes og besøget var Ulkebøl Badmintons bidrag til at styrke badmintonsporten i Alssund-området.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2021 KV21, Nordborg, Debat

KV21 – Debatindlæg: Borgmesteren har gennem fire år formået at samle hele Byrådet

28. september 2021 KV21

Byrådsmedlem Jan Prokopek Jensen, skriver: Her fra mig er der stor ros til alle byrådets partier for at lykkes med at indgå et budgetforlig i et godt samarbejde for fjerde gang i denne byrådsperiode – og endda i et valgår. Det er imponerende, fire budgetforlig ud af fire mulige. I sidste valgkamp blev det fra […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49