Badmintonstjernen Peter Gade besøgte Ulkebøl

29. november 2013 Frivillige

Forleden besøgte badmintonstjernen Peter Gade Ulkebøl Hallen. Den tidligere verdenselitespiller trænede udvalgte spillere fra Ulkebøl Badminton, og viste hvordan man gennem øvelser og træning kan forbedre sit badmintonspil, hvilket også var inspiration for trænere og tilskuere. Efter træningen stillede Peter Gade op til fotografering, og skrev autografer til de mange besøgende.

Peter Gade deler ud af sine tricks.

Peter Gade deler ud af sine tricks.

Artiklen fortsætter under annoncen

Peter Gade fortæller om sine oplevelser som verdensstjerne.

Peter Gade fortæller om sine oplevelser som verdensstjerne.

 

Efter en kort pause stillede Peter Gade op til en snak med publikum. Han fortalte om sine lange karriere og oplevelser fra Badmintonsporten.

– Arrangement var en succes og levede helt op til vores forventninger, siger Kenneth Christophersen fra Ulkebøl Badminton. Han tilføjer:

– Formålet med arrangement var at give en inspirerende badmintonoplevelse, hvilket i den grad det lykkedes og besøget var Ulkebøl Badmintons bidrag til at styrke badmintonsporten i Alssund-området.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Augustenborg, Debat

Debatindlæg: Stem på politikere der vil noget med Augustenborg og de mindre byer

14. maj 2021 Augustenborg

Thomas Myllerup, Augustenborg, skriver: ’Går det godt for Sønderborg, så går det også godt for resten’ er en frase, der ofte bruges af politikere og andet godtfolk, når ’storbyen’ igen skal tilgodeses. Men det er og bliver en myte på linje med nedsivningseffekten fra 1980erne. Pengene kan kun bruges én gang og der står de […]

Læs mere...