Bandet Almost Irish kommer til Augustenborg efter nytår

15. november 2021 Kultur
Almost Irish. Pressefoto
Almost Irish. Pressefoto

Selvom bandnavnet er engelsk og de fortolker irsk og skotsk folkemusik og teksten på hjemmesiden er engelsk, så er de pæredanske, født og opvokset i Vestjylland. Navnet er Almost Irish, og den 21. januar gæster bandet atter Kultursalen i Augustenborg-hallerne.

“Vi er glade for atter at kunne præsentere Almost Irish for vores publikum. Det er nu sjette gang, de vil begejstre os alsingere og sønderjyder”, siger Poul Andersen, der er musikansvarlig i Midtals Idrætsforenings kulturafdeling.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bandets fire medlemmer er brødre og fra Vestjylland. I 2002 mødte de den Derry-fødte folkemusiker, Denis McLaughlin, som introducerede dem til en verden af irsk folkemusik og såede frøet til det, der i dag er Almost Irish.

De unge herrer har spillet landet tyndt med afstikkere til Norge, Tyskland, Nordirland og Skotland med deres brede repertoire af traditionelle irske og skotske folkemusik samt udgivet seks album.

Billetter til koncerten med Almost Irish kan købes her på Midtals Idrætsforenings hjemmeside .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. november 2021 112, Sønderborg

Masser af politi på Hvedemarken – en person anholdt og en kørt væk i ambulance

27. november 2021 112

Lørdag aften kort efter klokken 20 var der masser af politi ud for en boligblok på Hvedemarken i Sønderborg og alt tyder på, der kan være sket det, som politiet kalder en ‘hændelse’ og det kan dække over drab eller drabsforsøg. Vidner fortæller, der var en indsatslederbil, to såkaldte reklamevogne og også en civil politibil […]

Læs mere...