BANKE ACCESSORY DRIVES i Nordborg søger produktudviklingsdirektør (er besat)

23. oktober 2017 Nordborg

Stillingen er blevet besat og kan ikke længere ansøges

FIQTIV søger produktudviklingsdirektør for BANKE ACCESSORY DRIVES i Nordborg.

Er du fagligt bredt funderet som produktudviklingsdirektør? Kan du føre os til nye markeder, og samtidig leve op til kundernes forventninger om kvalitet, pris og tid?

Udfordringen

Vi skal ud på nye markeder, og skal betjene kunder i nye segmenter. Til denne spændende opgave søger vi en produktudviklingsdirektør, som har mange års erfaring med udviklingsprojekter, ledelse, applikationsforståelse og el-design.

Artiklen fortsætter under annoncen

Om dig

Du er ingeniør med god faglig bredde og med gode analytiske evner. Baggrunden som ingeniør har du kombineret med en særlig sans for at balancere mellem at have hænder og næse dybt begravet i projekter, og samtidig evner du at holde hovedet så højt, at du også har det strategiske overblik. Du skal kunne forstå og lede i en lille organisation, hvor vi har overskud og godt humør, også når det går virkelig stærkt.

Det er helt afgørende, at du er vant til at tænke i budgetter og rammer. Vi er omkostningsbevidste og forventer at du er vant til at arbejde struktureret og med en god forretningsforståelse – du kan skille vigtigt fra ikke vigtigt, når der skal prioriteres.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dit projektleder-gen er gennemgående, og du har solid faglig- og ledelsesmæssig erfaring. Du får rig lejlighed til at prøve dine ideer af, så en passende grad af kreativitet, et praktisk håndelag, og en pragmatisk og kvalitetsbetonet tilgang til problemer og løsninger, er kendetegnende for dig. Du har god forståelse for, at alt ikke altid kan laves til perfektion, og at der er forskel på ”nice to have” og ”need to have”.

Din introduktion hos os vil være kort og koncentreret, så du ser dig selv som en kollega der er kendetegnet ved at være:

Artiklen fortsætter under annoncen

  • Proaktiv og udfarende
  • Teknisk nysgerrig
  • Samarbejdende og tillidsfuld

Du skal være sprogligt stærk på dansk og engelsk – tysk er til tider en stor del af hverdagen, så du skal kunne begå dig sprogligt, og gerne skriftligt.

Vi tilbyder

Succes i dette job kommer til dels med din evne til at kunne presse organisationen, men også med din forståelse af, at tålmodighed og accept af ”mindre end det perfekte” kan være nødvendig.

Artiklen fortsætter under annoncen

I jobbet vil du opleve at din erfaring, og din kreative tilgang til udfordringer kan være nøglen til mange gode løsninger, så du vil få rig mulighed for at udfolde dig.

Ansættelsesstedet er i Nordborg, og der må forventes nogen rejseaktivitet i forbindelse med projekter.

Om BANKE ACCESSORY DRIVES

Virksomheden er på forkant med teknologien indenfor elektrificering af- og energiopbevaring i tunge arbejdskøretøjer. Kunderne er typisk selskaber, der producerer komprimatorer til skraldekasser eller opbyggere som monterer kraner og komprimatorer på lastvogne. Se mere på BANKE ACCESSORY DRIVESs hjemmeside hér.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ansøgningsfrist

Vi vurderer ansøgere løbende, og når den rigtige kandidat er fundet lukkes søgeprocessen ned.

Har du yderligere spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte CEO Finn Visgaard på tlf.: +45 21 64 68 08.

Du søger stillingen ved at sende CV og motiveret ansøgning til Marck Thorning på marck@fiqtiv.dk

Øvrige spørgsmål til søgeprocessen, kontakt Marck Thorning på tlf.: +45 20 85 75 85.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...