BC Syd takker alle dem der gjorde eSportmessen mulig

29. oktober 2019 Kultur

Den eSport Messe Sønderborg, som forleden fandt sted på Business College Syd, blev en stor oplevelse for de næsten 2000 gæster, heriblandt også for den lille dreng, som mødte sine idoler – Trier-Brødrene – og som bagefter ikke helt vidste, om han drømte eller var vågen.

Allerede en time inden messen åbnede stod de første i kø foran indgangen til Business College Syd for at komme ind og spille og møde deres helte. Nogle gæster kom for at spille Fortnite med og møde MaXsa, mens andre kom målrettet for at vinde de store præmier sponsoreret af lokale virksomheder i forbindelse med de i alt 14 turneringer og konkurrencer, som blev afviklet på dagen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mange gæster var familier, hvor alle deltog i festlighederne på de mange forskellige stande, hvor de kunne opleve forskellige former for elektronisk leg og sport blandt virtual reality og racerbil-simulator.

Bente Esbensen Jensen, direktør på Business College Syd, siger i en pressemeddelelse:

”Det er en stor glæde at se vores skole så fuld af liv. Det er en fornøjelse at lægge hus til messen og bakke op omkring eSporten, som er en vigtig del af vores uddannelser. Vi er taknemlige for den store hjælp fra alle de frivillige fra eSport-foreningen og skolen, uden hvem dette arrangement ikke kunne lade sig gøre”.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi håber, at flere unge får lyst til at komme hos os og spille sammen med andre medlemmer i Sønderborg eSport Forening, ligesom at vi håber,  at nogle forældre føler sig inspireret til at engagere sig i foreningsarbejdet”, Carsten Dohrmann, formand for Sønderborg eSport.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 Gråsten, Frivillige

Gråsten: Du kan hjælpe andre til at få en god jul

24. oktober 2021 Gråsten

Hvis du vil være med til at give andre en bedre juleaften, så køber du lidt ekstra og gerne noget julerelateret i SuperBrugsen i Gråsten og lægger det i KGGOs indkøbsvogn, når du er på vej ud. KGGO samler alle de donerede varer sammen og giver dem videre til Gråsten-Adsbøl Sogns menighedsråd, som fordeler dem […]

Læs mere...