Beachvolleydag for hele familien

9. juni 2019 Kultur

Skyd sommeren ind med en sjov og aktiv dag for hele familien lørdag den 22. juni, hvor beachvolley- og volleyballklubber over hele landet inviterer til Beachvolleyens Dag.

Sønderborg Volleyball Klub er også med på den nationale åbent-hus-dag, så kom forbi idrætshøjskolernes beach-baner fra kl. 11:00, så garanterer vi for store smil, fed stemning og sved på panden, skriver klubben.

Beachvolley er for alle

”Til Beachvolleyens Dag får alle interesserede mulighed for at spille beachvolley”, fortæller klubbens formand Christian Dorofte.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Alle er meget velkomne og alle kan være med – uanset alder og om man har prøvet at spille beachvolley før. Vores dygtige trænere står klar til at hjælpe deltagerne godt i gang på banerne, og man kan høre nærmere om klubbens mange tilbud”.

Bag arrangementet står Sønderborg Volleyball Klub i tæt samarbejde med ’Bevæg dig for livet – Volleyball og Beachvolley’, herunder Volleyball Danmark og DGI Volleyball.

Foto: DGI

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 Kultur, Gråsten

Brecklings Bogcafé: Halvdelen af billetterne til Jussi Adler Olsen er solgt

Foto: Robin Skjoldborg
24. oktober 2021 Kultur

Noget tyder på, at det blive sidste gang man kan møde krimikongen Jussi Adler-Olsen i det sønderjyske, siger Allan Breckling, som er vært i Brecklings Bogcafé, som har valgt Gråsten – det lille kongerige – til at få besøg af den verdensberømte forfatter torsdag den 18. november klokken 19.00. Rammen bliver Ahlmannsparkens BHJ-sal. “På 10 […]

Læs mere...