BeaMii klar med smart gratis app til mobilen

24. oktober 2018 Erhverv

BeaMii er en gratis app til din mobiltelefon, iOS og Android, som ud fra din geografiske position vil åbne det, man på stedet ønsker at informere dig om som forbruger, eller give dig mulighed for at udføre handlinger – og dette kun ved et tryk og en app på mobilen.

Formål

Forbrugerne bliver i dag tilbudt et utal af app’s og man skal have en app for hvert sted man som forbruger kommer.  Forbrugere kommer sjældent et sted ofte nok til at ville have en app installeret, som kun virker på dette ene sted, skriver BeaMii til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

BeaMii er udviklet til at være app’en der samler alle disse app’s, så forbrugeren kun skal have en app installeret som samtidig kan holde styr på alle bonusordninger man måtte være en del af.

Netværk og brugere

Det er ofte dyrt at vedligeholde sin egen app og kræver rigtig meget markedsføring at få forbrugeren til at installere app’en. Ved at komme med på BeaMii app’en, er man automatisk med i et netværk af steder der anvender app’s, og sammen udnytte dette til at trække kunder ind i ens egen forretning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Har en forbruger først installeret BeaMii app’en, kan den bruges alle de steder, der er med på app’en. På den måde deler man hinandens brugere og starter ikke med 0 brugere fra dag et.  BeaMii kan genanvende dataen fra en allerede eksisterende app, således ens egen udviklede app ikke nødvendigvis har været spildt.

Teknikken bag

Der sidder en såkaldt Beacon på det sted, som man ønsker en information skal vises.

Beacon’en udsender et Bluetooth signal – BeaMii app’en registrerer Bluetooth signalet – BeaMii app’en åbner nu en URL side hvor fra informationen gives.  URL siden kan være bygget på kundens egen eller Beamii.dk Ved brug af Beacons minimeres strømforbruget sammenlignet med GPS.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Tre kvinder er godt i gang med elektriker-uddannelsen

18. januar 2022 Uddannelse

Mange af de kvinder, som vælger håndværkerfagene, er vant til at være i undertal. Der er nemlig på langt de fleste uddannelser flere mænd i klasselokalerne. Alligevel vælger flere og flere kvinder at søge ind på erhvervsuddannelser – og vi er glade for at se flere kvindelige elever i håndværkerlokalerne hos os, skriver EUC Syd […]

Læs mere...