Beberne i Kettingskov vil lave et landsbylaug

5. juni 2018 Augustenborg

Beboere i Kettingskov i gang med at lave landsbylaug nr. 35 i Sønderborg Kommune. Og i den forbindelse holdes der fredag den 8. juni, borgermøde i en gildesal i Pindesholm 16.

Der er stor og bred opbakning fra beboerne med ca. 60 tilmeldinger. Det er et godt stykke over halvdelen, hvilket må betegnes som en succes, skriver initiativtagerne til SønderborgNYT.

Mødet starter kl. 16 med velkomst af Henning Wendelboe, en af seks iniativtagere. Herefter tager Connie Skovbjerg fra Landistriktkontoret i Sønderborg Kommune over. Her bliver deltagerne introduceret for, hvad et laug er og hvad man kan bruge det til. Bagefter bliver borgerne opdelt i arbejdsgrupper, hvor det gerne skulle munde ud i brainstorming. Til sidst bliver trådene samlet og der dannes her grundlag for de aktiviteter der gerne skulle komme.

Det hele sluttes af med frikadeller og kartoffelsalat.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

200 nye Corona-smittede siden onsdag

20. januar 2022 COVID-19

Siden onsdag er antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs kommunegrænse steget med 200 og der er i dag 1975 smittede. På landsplan er der ifølge Statens Serum Institut fundet 40.626 nye smittede det seneste døgn. 825 er indlagt på sygehus – og af dem er 49 på intensiv. 28 er i respirator. Ifølge sundhedschef Michael Skriver […]

Læs mere...