Beboere i Kettingskov fandt fælles fodslag

10. June Augustenborg

Forleden strømmede idérige borgere til det første borgermøde, som skal danne grundlag for et landsbylaug i Kettingskov.

Efter en kort velkomst og præsentation af de seks initiativtagere, som er: Gerner Petersen, Erna Clausen, Torben Pedersen, Henning Wendelboe, Uwe Bertelsen og Chresten Henriksen, så startede landdistrikskoordinator Connie Mark Skovbjerg sin meget grundige og udførlige præsentation af et laugs muligheder, som viste sig at være uanede.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle beboerne blev opdelt i grupper, og skulle hver især komme med eksempler på, hvad man var stolte af i Kettingskov, og hvad man gerne vil have lavet på kort og langt sigt, skriver initiativtagerne i en pressemeddelelse.

Der tegnede sig hurtigt et billede af, hvad borgerne ville, da grupperne stort set havde samme ønsker.

Det var lige fra en forlængelse af cykelstien til Mommark, nye badebroer, høfter ved vores strand, sheltere i skoven, asfalteringen af de ekstreme dårlige veje og ikke mindst en naturlegeplads i skoven, til glæde for vore børn samt evt. spejdere og lejere af spejderhytten. Og dette var kun et udpluk af ønsker.

Snakken gik højlydt og i god tone. Det hele sluttede af med dejlige frikadeller med tilbehør.

I den forbindelse vil vi gerne takke familien Korning for lån af gildesal. De var vores redning, da spejderhytten af gode grunde var udlejet.

Vores tak går også til Diamanten i Fynshav, for den gode mad. Og sidst – men ikke mindst – skylder vi en stor tak til Dagligbrugsen i Fynshav for den gode service mht. drikkevare mm.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

Læs også...