Bedømmelseskomiteen for Årets Landsby besøger Broagerland

12. august 2021 Kultur

Bedømmelseskomiteen for Årets Landsby har nomineret Broagerland som en ud af tre, der kan blive Årets Landsby 2021. Komiteen kommer i morgen, fredag, på besøg til et spændende program.

Begrundelsen for nomineringen af Broagerland er blandt andet samarbejdet på tværs mellem landsbylaugene, Broager Udviklingsforum og eksterne parter.

Det har resulteret i mange spændende projekter. Den fremhæver ikke mindst arbejdet med Broagerland 3.0 i form af etablering af bo- og arbejdsfællesskaber med nye rammer for bosætning og arbejde, der skal ejes og drives af fællesskabet på Broagerland gennem en erhvervsdrivende fond, skriver Borager Udviklingsforum.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bedømmelseskomiteen har tidligere landdistriktsminister Carsten Hansen som formand og består desuden af repræsentanter fra Landdistrikternes Fællesråd, Forenet Kredit og Landsforeningen Landsbyerne i Danmark.

På dagen vil otte deltagere fra komiteen møde ca. femten af de aktive fra Broagerland. Vi skal blandt andet høre om og se: Broagerland 3.0, stilleruterne, cykelfærgen samt en række andre samarbejdsprojekter.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
29. september 2021 Kultur, Broager

Broager-pige – der studerer musik – udgiver sin tredje single

29. september 2021 Kultur

Anne Sofie Wraae tog sine første musikalske skridt i Broager Kirkes kor og senere var hun med i pigekorets juniorkor. Og som hun selv siger, så har oplevelserne og lærdommen hun fik der, skabt grobunden for den karriere som soloartist, som hun følger nu. Ved siden af sit virke som artist studerer Anne-Sofie musikvidenskab på […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49