Hvis du synes, det lyder skønt med en øl-dinner, så er det så heldigt, at det lige er dét, som Hotel Comwell inviterer til torsdag den 4. maj kl. 18.
Hotellets restaurant byder på tre spændende retter og inklusiv øl koster de 400 kroner.
“Hvis der er nogle, der foretrækker Beer-dinner, så klarer vi også det”, siger restaurant Metter Pedersen til SønderborgNYT. Hun fortæller videre, at billetterne købes i hotellets reception, som man kan træffe på telefon 7442 1900.
Nu er det jo øl-aften og derfor komme brygmesteren fra Ceres og fortæller bryggeriets historier og selvfølgelig bliver skænket Aarhusøl i glassene.
Mad til øllet
Galantine af røget unghanebryst, morkler og sprødt skind. Hertil den helt rigtige øl fra Bryggeriet Ceres ølekspert
Kalv i variation; ølbraiseret bryst, medaillon og friteret rillette af hjerte, hvidløg og szechuan peber og igen med den helt perfekte øl til retten.
Chokolade, saltet karamel og mocca – og hertil også en øl fra Ceres.