Begejstrede sangere leverede et helt Melodi Grand Prix

30. marts 2014 Uncategorized

Der stod Melodi Grand Prix i overskriften på Bo- og Værestedet Skrænten søndag eftermiddag – og det var en oplevelse at se, hvordan den ene sanger efter den anden gik til mikrofonen og gav den alt, hvad den kunne trække. Meget tryghed lå i det store forarbejde med at øve og så gjorde de alle sig ekstra umage under finalen.

Det vigtige er, at man får lov til at glæde sig selv og andre gennem sang.

Det vigtige er, at man får lov til at glæde sig selv og andre gennem sang.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det var ikke alene Skræntens brugere, der sang, men også en række andre udviklingshæmmede fra andre af kommunens institutioner. Nogle havde oven i købet taget familie med til festen, hvor sangene gled ned sammen med sodavand, kaffe og slik samt diverse chips.

De tre udvalgte vindere.

De tre udvalgte vindere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Selvfølgelig sang alle ikke lige godt, men der blev alligevel klappet lystigt efter hver eneste sanger.

Vennerne vidste, at sangeren var lidt nervøs og at han eller hun virkelig gjorde sig umage. Rummelige mennesker påskønner den slags.

For brugerne fra værestederne blev det en sjov eftermiddag, hvor der var plads til begejstring og glæde. Og når man sidder og følger med gennem sådan et Grand Prix, så oplever man et bud på, hvad det gode liv handler om: At være sammen med andre, være med til at bestemme nogle ting og så også have det sjovt ind imellem.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tre heldige vindere kan stive selvtilliden ekstra af med præmier, mens andre blev en lille smule skuffede.

– Næste gang skal i altså stemme på mig, for jeg synger altså højt nok, sagde en af sangerne, der altså ikke fik præmie for sin sang søndag eftermiddag.

Klik på knappen og se billeder fra Grand Prix:

knap

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Team Bodenhoff på tur på Als

24. september 2022 Sønderborg

Lørdag havde Team Bodenhoff, som cykler penge ind til Børnecancerfonden, det første stop ved Broager Sparekasse Skansen og derfra gik turen langs havnepromenaden til Hotel Sønderborg Strand, hvor Claus Bodenhoff gav et par af sponsorerne et synligt bevis på, at de hjælper ham. “Team Bodenhoff har ingen penge og dem, som vi samler ind, dem […]

Læs mere...