Begejstrede sangere leverede et helt Melodi Grand Prix

30. marts 2014 Uncategorized

Der stod Melodi Grand Prix i overskriften på Bo- og Værestedet Skrænten søndag eftermiddag – og det var en oplevelse at se, hvordan den ene sanger efter den anden gik til mikrofonen og gav den alt, hvad den kunne trække. Meget tryghed lå i det store forarbejde med at øve og så gjorde de alle sig ekstra umage under finalen.

Det vigtige er, at man får lov til at glæde sig selv og andre gennem sang.

Det vigtige er, at man får lov til at glæde sig selv og andre gennem sang.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det var ikke alene Skræntens brugere, der sang, men også en række andre udviklingshæmmede fra andre af kommunens institutioner. Nogle havde oven i købet taget familie med til festen, hvor sangene gled ned sammen med sodavand, kaffe og slik samt diverse chips.

De tre udvalgte vindere.

De tre udvalgte vindere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Selvfølgelig sang alle ikke lige godt, men der blev alligevel klappet lystigt efter hver eneste sanger.

Vennerne vidste, at sangeren var lidt nervøs og at han eller hun virkelig gjorde sig umage. Rummelige mennesker påskønner den slags.

For brugerne fra værestederne blev det en sjov eftermiddag, hvor der var plads til begejstring og glæde. Og når man sidder og følger med gennem sådan et Grand Prix, så oplever man et bud på, hvad det gode liv handler om: At være sammen med andre, være med til at bestemme nogle ting og så også have det sjovt ind imellem.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tre heldige vindere kan stive selvtilliden ekstra af med præmier, mens andre blev en lille smule skuffede.

– Næste gang skal i altså stemme på mig, for jeg synger altså højt nok, sagde en af sangerne, der altså ikke fik præmie for sin sang søndag eftermiddag.

Klik på knappen og se billeder fra Grand Prix:

knap

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2021 Broager, Samfund

Foreningen Broagerland 3.0 er blevet til virkelighed

27. september 2021 Broager

Med stiftelsen af Foreningen Broagerland 3.0 forleden, kom vi et stort skridt nærmere en realisering af projektet. Sikken et fremmøde og sikken en interesse for projektet, knap 50 personer mødte op, skriver initiativtagerne. Der var endda et par familier fra Flensburg-området som deltog. De havde fået kendskab til projektet ved et arrangement hos Sønderborg Tilflytterservice. […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49