Begge Sønderborg Squash Clubs hold sejrede forleden

26. september 2020 Kultur Skrevet af: Redaktion

Sønderborg Squash Clubs to hold fra henholdsvis 2. og 3. division er nu nået til anden spillerunde i sæsonen 2020/21. Begge hold havde forleden hjemmebanefordel, en fordel som begge hold forstod at udnytte.

I 2 division hvor SSC1 mødte OSMK var følgende udvalgt til kampene, René Jepsen, Henrik Hansen, Martin Sveistrup og Poul Henning Midtgård.  René Jepsen og Henrik Hansen skøjtede ubesværet gennem deres to kampe der alle blev til 3-0 sejre.

Martin Sveistrup måtte kæmpe noget mere intens før han havde sin to kampe med resultaterne  3-2 og 3-1 overstået. Poul Henning Midtgård fulgte godt med,men måtte tage to nederlag på henholdsvis 1-3  og 0-3. Alt i alt en godkendt SSC indsats, der med en samlet 6-2 sejr fik 7 point på kontoen.

Point nok til at overtage en spinkel 1. plads i divisionen, dog med kun 1 og 2 point til de nærmeste forfølgere.

Næste gang SSC truppen skal i ilden er på udebane mod OSC2 den 24.okt

Klubbens andethold

SSC2 havde i denne spillerunde i 3. division besøg af Vejle:

Til at forsvare de sønderjyske skanser var følgende klar til kamp. Peter Hald, Ivan Abad, Simon Pedersen og Morten Pop.

Peter Hald måtte i trods en god indsats i sin første kamp se sig slået med 3-0. Pausen må have været tiltrængt, for i sin anden kamp måtte Peter ud i en jævnbyrdig dyst, hvor han – efter at have været bagud i de to første sæt –  fik vendt kampen til en sikker 3-2 sejr.

Ivan Abad lagde sikkert ud i de to første sæt, hvorefter modstanderen overtog kontrollen og vendte i de tre sidste sæt resultatet til 3-2 i Vejlespillerens favør, oplyser Sønderborg Squash Club.

Simon Pedersen vandt begge sine kampe. Den første med lidt besvær, tabte 1. sæt med 11-7, men vendte  dog  resultatet til en sikker 3-1 sejr. Simon Pedersen vandt også sikkert sin anden kamp med 3-0.

Morten Pop skulle i sin første kamp lige se sin modstander lidt an og tabte 1. sæt, men vandt sikkert kampen med 3-1.  Morten Pops sidste kamp skulle ud i 5femopslidende sæt før der var fundet en vinder, og det blev en 3-2 sejr til Vejlespillerens favør.

En samlet sejr til SSC2 på 5-3 og 6 point mere i tabellen varmer lidt. SSC kom bort fra ’jumbopladsen’. Der er – efter to spillerunder – ikke den store pointdifference. Der spilles om max 9 point i hver spillerunde, så med otte spillerunder tilbage, kan der ske meget. En god og godkendt spillerunde for SSC2-mandskabet.

Næste opgave for SSC2 er OSMK3 i Odense den 25. oktober.