Begynd dit nye år med mindfulness for øvede

Arkivfoto
Arkivfoto
14. december 2016 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Det går rigtigt godt for Kari Bjerke og hendes Mindfulnessway på Lindevang i Sønderborg og i begyndelsen af det nye år, begynder et hold for øvede eller let øvede. Og allerede inden Kari Bjerke har søgt efter deltagere, så har adskillige tidligere deltagere meldt sig til. Derfor er der kun tre ledige pladser.

“Vi mødes en time én gang om ugen, hvor du fuldstændig kan overgive dig til bare at være og følge en guidet bodyscan og en meditation, som foregår i et hyggeligt og varmt lokale oplyst af stearinlys”, siger mindfulnessinstruktør Kari Bjerke til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Miljøet er støttende og anerkendende.

Forløbet er på otte uger og er hver onsdag fra kl 17:00-18:00.

Indholdet er: Guidet body-scan og en guidet mindfulness-meditation. Holdet laver det samme program i otte uger.

Hvornår: Onsdag den 11. jan. 18. jan. 25. jan., 1. feb. 8. feb. 22. feb. 1. marts. og den 8. marts. Den 15. feb. er der ingen træning pga vinterferien.

Adressen er Lindevang 11 c i Sønderborg.

Du kan tilmelde dig HER

15. juni 2024 Frivillige, Nordborg

Kom og hør om Elstrup Mølles fremtid

15. juni 2024 Frivillige

Borgere, landsbylaug, politikere, embedsmænd og andre med interesse for den arbejdet med en transformation af Elstrup Mølle inviteres til orienteringsmøde torsdag den 27. juni kl. 17.00-19.00 på Elstrup Mølle. Det skriver Elstrup Mølle, Elstrup Mølles Venner og Elstrup/Elstrupskov Landsbylaug i en pressemeddelelse. Mange af Jer satte på borger/bruger-workshoppen ultimo november 2023 fingeraftryk på helhedsplanen med […]

Læs mere...