Beredskabsinspektør: Tak til de frivillige brandværn efter fundet af kajakroer

20. januar 2018 112

Lørdag klokken 13.05 blev den savnede jager der forsvandt under en kajaktur i onsdags, fundet død i vandet mellem Katholm og Ketting Nord i Augustenborg Fjord. Det oplyser Beredskabsinspektør Henrik Jacobsen til SønderborgNYT.

At det lykkedes at finde den savnede jæger skyldes i særdeleshed de 13 mand fra de frivillige brandværn fra Havnbjerg og Sønderborg, der både fredag og lørdag har haft dykkere og både i vandet i Augustenborg Fjord for at lede efter den savnede.

”De frivillige brandværn har ydet en kæmpe indsats. Hele planlægningen og den systematiske søgning har været udført professionelt og kompetent og selvom det er en trist opgave, så er vi glade for, at det lykkedes at finde den savnede, så familien kan få ro og vished”, siger Henrik Jacobsen til SønderborgNYT.  Han betegner samarbejdet mellem de frivillige beredskab og Sønderborg Brand og Redning som en succes.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
28. marts 2023 Erhverv, Sønderborg

Signe Bramsen er ny skoleleder på Privatskolen Als

28. marts 2023 Erhverv

Det er med stor glæde i bestyrelsen, at vi kan annoncere Signe Bramsen som skoleleder, skriver Privatskolen Als i en pressemeddelelse. Signe Bramsen har siden 2020 været viceskoleleder og pædagogisk leder for Privatskolen Als og har forinden været afdelingsleder på Ahlmann-skolen og lærer på Broager Skole. På Privatskolen Als har Signe været back-up til skoleleder […]

Læs mere...