Beslutningen står fast – Ringriderfestens Tattooshow skal flytte i Skansen

4. januar 2022 Kultur

Tidligere i dag skrev SønderborgNYT, at Ringriderfestens store Tattooshow flyttes i Skansen og forklaringen er, at det er dyrt at leje pladsen ved Sønderborg Slot, så de tidligere Tattooshows har ikke været rentable.

“Publikum har lige villet tage bestik af vejrsituationen, før de købte en billet. Det behøver de ikke længere. Nu kan de trygt købe en billet og være sikre på, at hverken regn eller blæst ødelægger oplevelsen. Nu foregår det hele i en arena, som både anvendes til sport og koncertarrangementer. Her er akustikken i top”, sagde formanden for Ringriderfestens arrangementskomité, Henrik Hjortkjær.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fortæller videre, at det også har spillet en rolle, at publikum har frosset, når de var til tattoo ved slottet, hvor vinden er kold, når solen er gået ned.

Flytningen af showet fik flere af SønderborgNYTs læsere til at fare til taster og skrive i kommetarfeltet på SønderborgNYTs Facebookside, at et tattoo ikke hører til i en hal.

“Der er masser af store tattoshows, blandt andet Bremen, som foregår i haller og vores beslutning står fast”, siger Henrik Hjortkjær til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er også dem, der mener, at sækkepipe-musikken ikke vil fungere indendørs.

“Det vil den og tænk lige på, at der er spillet mange rock-koncerter i Skansen, hvor alt har været helt fantastisk”, siger Henrik Hjortkjær og fortæller, at når arrangementet rykker ind i Skansen, så følger der også et forrygende flot lysshow med.

Salget af billetter til sidetribunerne – langsiderne – indledes på Ringriderfestens hjemmeside nu og kan købes frem til 31. januar med en earlybird-rabat til 150 kroner. Fra 1. februar stiger prisen til 185 kroner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tattooshowet begynder kl. 19.00 og når arrangementet er slut nogle timer senere, har Ringriderfesten arrangeret shuttlebusser fra Skansen på Aabenraavej til Ringriderpladsen, hvor festen kan fortsætte.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. januar 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet: Udvalgsformænd bestemmer ikke mere end andre i udvalgene

17. januar 2022 Politik

I Byrådet er socialdemokratiske Jan Prokopek Jensen for tredje gang spidsen for Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalget, mens der er nye ansigter på formandsposterne i de øvrige udvalg. Kjeld Stærk fra Venstre er formand for Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst, mens Enhedslistens Asger Romme Andersen har formandsposten i Udvalget for Natur, Klima og Miljø. De to […]

Læs mere...