Besøg alle vikingerne på Kær Vestermark

18. juni 2022 Kultur

Vikingernes håndværkere og handlende har meget at byde på – og i vikingelejren på Kær Vestermark – ved Støvlen – kan du op leve smeden arbejde på ambolten med glødende jern. Glasperler bliver ligeledes fremstillet over varmen fra en kulfyret esse. Hos de handlende finder du fine pelse, keramik, guld- og sølvsmykker. Skulle du mangle lidt til maven vil der være mjød og madboder.

“Vi håber vejrguderne også er med os søndag, så der kommer rigtigt mange og ser, hvad vi laver”, siger vikingerne, som har haft pænt med besøgende i dag, lørdag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan se krigerne udfordre hinanden til holmgang, en mod en, eller i vild kamp.

Skulle dine børn eller børnebørn trænge til lidt opdragelse, er krigerskolen klar. Musikerne spiller musik med inspiration fra perioden.

Hvis du er heldig, vil de byde dig op til dans. Gøgleren kan du også finde på pladsen, han vil underholde med bl.a. akrobatik og jonglering.

Vikingerne tager imod besøgende fra klokken 10 til klokken 16.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...