Besøg Sydals-koret og oplev en hyggelig øveaften i Knøs’ Gård

14. august 2019 Kultur

Der er et Åbent Hus-arrangement hos Sydals-koret den 20. august, når koret har sin første øveaften i Knøs’ Gård i Høruphav, skriver koret til SønderborgNYT.

Koret fylder i år 65 år og alderssammensætningen er sådan, at det kun er rettidig omhu at have opmærksomheden rettet mod borgere i Sønderborg Kommune, som gerne vil synge i kor, naturligvis i vores kor i særdeleshed.

Vores nuværende kor fordeler sig geografisk fra Nordals over Sydals, Augustenborg, Sønderborg, til Vester Sottrup og Broager, dog med de fleste medlemmer fra Høruphav, hvor koret øver hver tirsdag aften fra kl. 19.30 på Knøs Gård i Høruphav.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Når vi øver, bydes der altid på kaffe og kage. Sangerne skiftes til at tage med og det er med til at gøre det endnu mere hyggeligt at være en del af koret”, siger Finn Søgaard.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 Gråsten, Frivillige

Gråsten: Du kan hjælpe andre til at få en god jul

24. oktober 2021 Gråsten

Hvis du vil være med til at give andre en bedre juleaften, så køber du lidt ekstra og gerne noget julerelateret i SuperBrugsen i Gråsten og lægger det i KGGOs indkøbsvogn, når du er på vej ud. KGGO samler alle de donerede varer sammen og giver dem videre til Gråsten-Adsbøl Sogns menighedsråd, som fordeler dem […]

Læs mere...