Besøger Blues Garage når du er til Skovby by Night

14. juli 2019 Kultur

Folkene bag den just overståede og altid udsolgte succesfestival Skovby Blues åbner en pop-up restaurant i forbindelse med Skovby by Night.

Det tidligere Skovby Ishus omdannes til spisested med et stort telt i gårdhaven og en lille scene,  hvor det er lykkedes at booke et par af landets ypperste musikere til at komme at underholde, skriver arrangørerne.

Den 18 juli spiller Max Wolff klassikere fra grammofonens tid og den 25 juli er det Big Creek Slim – flere gange kåret som årets danske bluesnavn – der spiller op.

Artiklen fortsætter under annoncen

Begge dage fra klokken omkring klokken 19 og nogle timer frem.

Inden de to herrer optræder vil den lokale helt, ELO, underholde folk med sine melodiøse udgaver af kendte sange.

Andre musikere vil dukke op og spille jamsession med de optrædende, så der er lagt op til en særlig musikalsk oplevelse begge aftener.

Blues Garage serverer en veltilberedt Pulled Pork Burger i samarbejde med Lysabild Kro og der er mulighed for at købe pommes frites, øl og vand til.

Den gode irske kaffe, der altid sælges i spandevis til Skovby Blues, er også på menuen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og fordi Blues Garage åbner i det tidligere ishus, bydes der naturligvis også på isvafler med Bondegårds Is og softice begge dage.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Det kommende folkekøkken kan rykke ind i Frivillighedens Hus

10. december 2022 Sønderborg

Sønderborg Kommune støtter op om et folkekøkken i Sønderborg, som vil udlevere mad til kommunens udsatte borgere og kommunen stiller Frivillighedens Hus til rådighed for folkekøkkenet, der åbner i januar. Det er blevet meget dyrere at leve. Inflationen er høj, og det er samtidig blevet dyrere at bruge varme og strøm. Det rammer også de […]

Læs mere...