Bestyrelsesformand Henrik J. Enderlein forlader Vækstrådet

16. oktober 2017 Erhverv

Sønderborg Vækstråd skal have ny formand, da Henrik J. Enderlein har bedt Sønderborg Vækstråds bestyrelse om at blive fritaget for sine forpligtelser hvilket er accepteret. Han er derfor trådt helt ud af bestyrelsen.

“Vækstrådet blev skabt ved starten af den byrådsperiode der nu rinder ud. De mål, vi satte os, er indfriet. Efter kommunalvalget skal Vækstrådet have en ny aftale med kommunen om de fremtidige mål for de næste fire år, og det er derfor, at tiden nu er rigtig for at give stafetten videre, så dem, der skal indfri målene, også kan være med til at diskutere dem, når de sættes”, siger Henrik J. Enderlein i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Borgmester Erik Lauritzen beklager Henrik J. Enderleins beslutning, men tager den til efterretning.

“Henrik J. Enderlein kan være stolt af det Vækstråd, han har stået i spidsen for. Det er jeg i hvert fald. Derfor er jeg også rigtig ærgerlig over, at Henrik J. Enderlein ikke skal med over i Vækstrådet 2.0. Når han nu har taget denne beslutning, vil jeg takke ham for hans store indsats. Henrik J. Enderlein efterlader et solidt fundament at bygge videre på, og det arbejde ser jeg stadig frem til”, siger borgmester Erik Lauritzen. Jeg kender Henrik J. Enderlein og ved, at han ikke kan lade være med at involvere sig i vores kommunes udvikling.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bestyrelsen skal konstituere en ny formand på næste bestyrelsesmøde 14. november.

Indtil da er næstformand Ole Wandahl Stenhøj fungerende formand for Sønderborg Vækstråd.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Nordborg

Ild i skorsten på Nordals

23. maj 2022 112

Mandag kort før klokken 18:30 rykkede Nordborg Frivillige Brandværn til Drejkobbel på Nordals og det samme gjorde stigevognen fra Sønderborg Brand og Redning. “Der kom en melding om en skorstensbrand og da vi kom frem var der ikke længere flammer, men blot nogle gløder”, siger indsatsleder Jesper Grau fra Sønderborg Brand og Redning til SønderborgNYT.. […]

Læs mere...