Betina Wichmann forlader sin stilling hos kommunen ved årsskiftet

9. oktober 2018 Erhverv

Afdelingschef Betina Wichmann har siden 1. november 2016 haft ansvaret for Byrådssekretariatet og Jura i Sønderborg Kommune. Betina Wichmannhar igennem de seneste år fået sat struktur på kommunens juridiske kompetencer, og hun er lykkedes med at få løst rigtig mange juridiske opgaver lokalt. Siden 1. februar i år har Betina ligeledes haft ansvaret for kommunens kommunikationsafdeling. Betina Wichmannhar fra starten haft en bunden opgave med at få sat struktur og retning på arbejdet på det centrale rådhus. Det er hun i høj grad lykkedes med, og vi kan glæde os over at stå på en god juridisk platform i de kommende år. Betina Wichmanns stærke juridiske kompetencer har vi som kommune haft stor gavn af i flere komplicerede juridiske sager. Ligeledes har hun ydet en særdeles stor arbejdsindsats til gavn for kommunens øvrige forvaltninger, skriver kommunaldirektør Tim Hansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det bliver også disse stærke juridiske kompetencer Betina får brug for i fremtiden. Betina Wichmann skal som en del af advokatfirmaet PUBLICURE åbne en jysk afdeling. PUBLICURE beskæftiger sig primært med rådgivning af den private og den offentlige sektor i forhold til udbud, forsyningsret, statsstøtte, konkurrenceret, miljøret samt indgåelse og styring af offentlige kontrakter inden for udvalgte brancher, herunder forsyningssektoren og offentlig administration. Betina Wichmannskal i første omgang beskæftige sig med digital forvaltning, forvaltningsret og med forsyningssektoren, herunder selskabsret, skriver kommunaldirektøren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Betina Wichmann forlader sin stilling hos Sønderborg Kommune pr. 1. januar 2019. Dermed har kommunen tid til at få en afløser på plads. Stillingens indhold vil blive vurderet i den kommende periode i samarbejde med et nyt ansættelsesudvalg.

“Jeg vil personligt gerne sige tak til Betina Wichmann for et godt og konstruktivt samarbejde og ønske hende rigtig god vind i den nye rolle som selvstændig advokat”, skriver kommunaldirektør Tim Hansen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. august 2022 Politik, Sønderborg

Unibrew og ReKom gør klar til gadefest ved havnefronten

8. august 2022 Politik

Gadefest Tour er et initiativ fra Royal Unibrew og ReKom Group og konceptet transformerer midlertidigt gaderummet til et pulserende fællesskab, hvor der er plads til store som små armbevægelser. Det ændrer rammerne for hvordan borgerne oplever samt bruger byen og dens rummelighed. Det er et åbent event, der er gratis at deltage i, skriver Unibrew […]

Læs mere...