Better Energy: Biodiversitet og vedvarende energi går hånd i hånd

21. november 2019 Erhverv

Better Energy har netop gjort solar grazing til en fast del af vores arbejde med lokalsamfund. Nu er der får, som græsser ude i solcelleparkerne og det holder vegetationen nede.

Better Energy har netop udgivet to brochurer om vores engagement i lokalsamfundet.

“I dem beskriver vi, hvordan vi arbejder med at beskytte grundvandet og fremme biodiversiteten i de områder, vi opføre solcelleparker. Det er særligt vigtigt for os at fremhæve nu, hvor OECD har lanceret en rapport der viser at biodiversiteten i Danmark er under pres, og at naturens levesteder er dårligt beskyttet. For os går udviklingen af vedvarende energi og biodiversitet hånd i hånd”, oplyser Better Energy.

Artiklen fortsætter under annoncen

Better Energy samarbejder med lokalsamfundene om at fremme og beskytte lokal flora og fauna, hindre jorderosion, lade udpint jord komme sig og beskytte grundvandet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg Vinen 2022 er med Tour de France-inspireret etiket

27. november 2021 Erhverv

Lørdag formiddag blev Sønderborg Vinen 2022 afsløret og det foregik helt efter traditionen med musik fra Sønderborg Garden og Ringriderfestens heroldere var også en del af festligheden, som foregik på Rådhuset. “Årets Sønderborgvin er udvalgt blandt 34 vine og det er medlemmer fra Ringriderkomiteen, der sammen med Wohlenberg, har smagt sig frem til den, som […]

Læs mere...