BGK-eleverne udstiller: Afsted uden regntøj

14. december 2020 Kultur
'Af med regntøjet' - Foto: Kunstskolen
'Af med regntøjet' - Foto: Kunstskolen

I ’Risiko-udstillingen’, der åbner på Sønderjyllands Kunstskole på  torsdag, ser kunsteleverne på, hvordan risiko kan undgås, styres, spekuleres i, udnyttes eller fremmes – og hvordan det kan være forbundet med enten fare eller mulighed.

Deres udstilling består af kunstneriske værker, som udforsker temaet ’risiko’ samt ser på dets sociale, kulturelle, økonomiske, politiske og økologiske relationer, skriver Sønderjyllands Kunstskole.

Det antages ofte, at vi lever i et ‘risikosamfund’ med økologisk krise, en pandemi, politisk ustabilitet, infrastrukturel sårbarhed og økonomisk flygtighed, der skaber stigende fare og usikkerhed. Både på et individuelt og kollektivt niveau er det vanskeligt at sige, hvilken slags verden vi kan komme til at leve i. At forstå ‘risiko’ er en måde vi kan modvirke de værste konsekvenser af hvad angsten for fremtiden kan bringe og hvordan den kan manipuleres.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kunstnerne er:

Christina Christiansen, Claudia Jensen, Emma Frederikke Dreier Jessen, Johanne Juel Woelke, Jonas Langdahl, Liv Hansen, Mie Skov Jeppesen, Nikoline Nevermann Jacobsen, Minna Kristoffersen, Anna Maria Niewiadomska, Remy Sandvej, Ronja Glüsing og Simone Lapirtis.

Der er fernisering på torsdag mellem klokken 13 og 14.

Udstillingen vises frem til 7. januar og kan ses mellem klokken 10 og 19.

Kun 10 mennesker må opholde sig på udstillingen ad gangen.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
23. oktober 2021 Sport, Gråsten

Knæk Cancer-stævne i Gråsten Rideklub

23. oktober 2021 Sport

Lørdag var der hele 76 ryttere til start i Gråsten Rideklubs Knæk Cancer-stævne, hvor hele overskuddet bliver sendt videre til Knæk Cancer. “Og når vi holder et Knæk Cancer-stævne, så er det for fordi, det føles naturligt for os, Jeg har selv været ramt af kræft og lige nu er der to andre fra klubben, […]

Læs mere...