BHJ Fonden støtter Sønderborg Iværksætter Service

10. oktober 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Sønderborg Iværksætter Service kan fremover bliver lidt mere skarpe, når de holder arrangementer i Iværksætterhuset på Ellegårdvej. Og det skal forstås helt bogstaveligt, da BHJ Fonden har doneret 30.000 kroner til opgradering af iværksætterne AV-udstyr.

”BHJ Fonden vil gerne kvittere for den gode indsats for at forbedre forholdene og mulighederne for Sønderborg-områdets iværksættere, der er kommet på plads med Sønderborg Vækstråds oprettelse af Sønderborg Iværksætter Service.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor har vi besluttet at yde et bidrag i form af en donation til indkøb af AV-udstyr, siger fondens formand Peder Damgaard i en pressemeddelelse.

“Jeg er virkeligt glad for, at der bliver mulighed for at vi kan købe højttalere og mikroner, et par 55 tommer skærme til vores mødelokaler, en ny projektor og et lærred”, siger iværksætterchef Michael Hamnn til SønderborgNYT.

Michael Hamann har selv fundet penge til at købe et videokamera, så der kan filmes, når iværksættere præsenterer deres ideer.

“Det bliver en stor hjælp til dem, når de skal i gang med at øve sig i at sælge deres ideer til investorer”, siger han.

 

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Økonomiudvalget skal høre om antallet af SOSU-afskedigelser

17. april 2021 Erhverv

I en analyse fra FOA sættes der fokus på kontrasten mellem antallet af afskedigelsessager og de rekrutteringsmæssige udfordringer i forhold til at rekruttere personale inden for social- og sundhedsfagene. Analysen peger også på, at sygdom er den klart mest hyppige årsag til afskedigelsessager – 6 ud af 10 af afskedigelsessagerne blandt FOA´s medlemmer skyldes sygdom. […]

Læs mere...