BHJ Fonden støtter Sønderborg Iværksætter Service

10. oktober 2016 Erhverv

Sønderborg Iværksætter Service kan fremover bliver lidt mere skarpe, når de holder arrangementer i Iværksætterhuset på Ellegårdvej. Og det skal forstås helt bogstaveligt, da BHJ Fonden har doneret 30.000 kroner til opgradering af iværksætterne AV-udstyr.

”BHJ Fonden vil gerne kvittere for den gode indsats for at forbedre forholdene og mulighederne for Sønderborg-områdets iværksættere, der er kommet på plads med Sønderborg Vækstråds oprettelse af Sønderborg Iværksætter Service. Derfor har vi besluttet at yde et bidrag i form af en donation til indkøb af AV-udstyr, siger fondens formand Peder Damgaard i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg er virkeligt glad for, at der bliver mulighed for at vi kan købe højttalere og mikroner, et par 55 tommer skærme til vores mødelokaler, en ny projektor og et lærred”, siger iværksætterchef Michael Hamnn til SønderborgNYT.

Michael Hamann har selv fundet penge til at købe et videokamera, så der kan filmes, når iværksættere præsenterer deres ideer.

“Det bliver en stor hjælp til dem, når de skal i gang med at øve sig i at sælge deres ideer til investorer”, siger han.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Nordborg, Frivillige

Nordborg Golfklub lægger græs til Knæk Cancer-golf

22. maj 2022 Nordborg

Søndag bliver der spillet Knæk Cancer-golf på golfbanen i Nordborg og det er Axel Nielsen og Brian Jørgensen, der har sat scenen og sikret et væld af flotte sponsorpræmier til den auktion, der følger i kølvandet på turen rundt til de 18 huller. Som et lille krydderi på dagen, så var tidligere træner for SønderjyskEs […]

Læs mere...