Bibliotekerne åbnes gradvist

27. maj 2020 Kultur

Fra og med tirsdag åbner bibliotekerne i Sønderborg Kommune igen. Åbningen af bibliotekerne er længe ventet. Der er dog stadig enkelte begrænsninger i adgangen og brugen.

I denne anden fase af genåbningen er det muligt at bruge bibliotekerne i den betjente åbningstid eller som normalt, hvor der er personale til stede. Det betyder, at der fortsat er begrænsninger i forbindelse med de selvbetjente biblioteker.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er endnu ikke åbnet for adgang i den selvbetjente åbningstid, og derfor er det ikke muligt at gøre brug af denne service, skriver Sønderborg Kommune.

De forskellige bibliotekers åbningstider varierer. Vær derfor særligt opmærksom på åbningstiderne, som kan ses på bibliotekernes hjemmeside under de enkelte biblioteker.

Siden nedlukningen den 12. marts har der ophobet sig store mængder af reservationer og afleveringer, som efterhånden under nødberedeskabet er ved at være ekspederet.

“Jeg glæder mig over, at bibliotekerne i hele Sønderborg Kommune er klar til at åbne igen. Det ved jeg, at mange har set frem til – ikke mindst jeg selv. Bibliotekerne er netop kendetegnet ved, at det er en af de mest besøgte kulturinstitutioner, vi har”, siger udvalgsformand for Kultur, Handel, Idræt og Turisme, Stephan Kleinschmidt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk