Biblioteket i Hørup: Hør hvordan du sænker risikoen for indbrud

21. november 2015 112

Højsæsonen for indbrud nærmer sig, og derfor inviterer Hørup Bibliotek, Sønderjysk Forsikring og Syd- og Sønderjyllands Politi til en spændende eftermiddag, hvor du kan høre om, hvordan du kan gøre livet mere surt for indbrudstyvene, så de fravælger dit hjem, skriver biblioteket i en pressemeddelelse.politi

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan blive klogere på det med at forebygge indbrud tirsdag kl 17 på biblioteket i Hørup og det er gratis at lytte med.

Tag din nabo under armen og kom og hør, hvordan du bedst muligt sikrer jeres hjem mod indbrud – og hvor­dan du via Nabohjælp kan forebygge indbrud.

På mødet vil politiassistent Simon Nørskov, der er uddannet som sikringsrådgiver, fortælle om ovenstående samt de lokale forhold.

Vidste du for eksempel, at 37 % af alle indbrud i parcelhuse/villaer sker gennem stuevinduer, og at 50 % af alle indbrud foregår om formiddagen?

Artiklen fortsætter under annoncen

Sikringsrådgiver Simon Nørskov deler ud af gode råd til forebyggelse og fortæller om, hvordan naboer i både grundejerforeninger og boligselskaber kan hjælpe hinanden med at holde tyvene ude. Sikringsrådgi­veren viser også, hvordan du kan gøre døre og vinduer i dit hus ekstra stærke, så du ikke bliver udsat for indbrud. Endelig fortæller Simon Nørskov også om, hvordan en tryghedsvandring kan gøre jeres boligområde mere trygt.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 112, Sønderborg

Frivillige brandmænd blev kaldt til brand i Holm

10. august 2022 112

Onsdag eftermiddag blev der ringet 112 fra Ellehave i Holm, hvor der var ild i en halmpresser. “De frivillige brandmænd fra Nordborg og Svenstrup fik hurtigt slukket ilden og der skete kun mindre materielle skader”, siger indsatsleder Jesper Grau til SønderborgNYT. Han tilføjer, at Havnbjerg Frivillige Brandværn også blev tilkaldt, men de blev ikke sat […]

Læs mere...