Biblioteket: Kom til tænkepause og bliv klogere på hjernen

27. februar 2018 Samfund

Din hjerne er genial. Også selvom du ikke er Einstein. For hjernen er udspekuleret på rigtig mange områder. For eksempel har du sikkert ingen problemer med at læse dette:

Slev om vi bttyer om på bgotasvrene, kan den satidg fnide mnnieg i odrnee. Det er ikke egnang negot porelbm, hivs vi bytt9r h3lvd9l94 af b0g8t3v9r49 ud m9d t3l, skriver biblioteket i en pressemeddelelse.

På biblioteket i Sønderborg kan du tirsdag den 6. marts klokken 17 møde fysiker, læge og hjerneforsker Leif Østergaard. Han har skrevet Tænkepausen ”Hjernen”, fordi han elsker hjernen og alle dens evner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der skal betales 50 kroner i entré.

En af Østergaards pointer er, at hjernen ikke afventer verdens gang, men forudsiger den.

Kom og hør hvordan hjernen virker, hvordan den sætter os i stand til at navigere i en stadig mere kompleks verden, og hvordan den motiverer os. Hør også om hvor langt vi er kommet i udforskningen af hjernen samt om alle de ting, vi endnu ikke ved om dette fantastiske organ.

“Hjernen” er en del af den populære bogserie “Tænkepauser”, som bliver udgivet ved Aarhus Universitetsforlag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle deltagere får et eksemplar af bogen ”Hjernen”.

Køb billet her på nettet på bibliotekerne eller ved døren.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. december 2021 Politik, REGIONALT

Tage Petersen er tilfreds med sine poster i Regionsrådet

4. december 2021 Politik

Venstres Tage Petersen er glimrende tilfreds med fordelingen af posterne i Regionsrådet, hvor han de næste fire år være med i Det Præhospitale Udvalg, som har ansvaret for ambulancedrift og akuthjælperordninger med mere. “Derudover skal jeg være medlem af Udvalget for Regional udvikling som blandt andet beskæftiger sig med uddannelse, infrastruktur, kultur og grøn omstilling”, […]

Læs mere...