Biblioteket præsenterer gode bøger – se med via Teams

15. januar 2021 Kultur

I en tid med restriktioner, hvor vi alle skal blive hjemme, er det stadig muligt at blive præsenteret for spændende litteratur, der kan give en læselyst. Biblioteket i Sønderborg holder nemlig to arrangementer digitalt, så man kan deltage i arrangementerne hjemme fra stuerne via Teams.

Det er bibliotekarerne Óluva Isaksen og Inger Enemark som to tordage inviterer til ’10 om torsdagen’. Her bliver der præsenteret ti romaner klokken 10 på torsdage. Hver gang er der fokus på en særlig type romaner eller et tema. Bibliotekarerne fortæller, anbefaler og krydrer præsentationen med lyd og billeder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Store europæere

Torsdag den 21. januar er temaet store europæere, hvor der kommer 10 gode bud på romaner skrevet på det europæiske kontinent. Nye og gamle romaner fra England, Frankrig, Spanien, Italien, Tyskland, Tjekkiet eller hvad de finder på, skriver biblioteket.

Nordatlanten

Torsdag den 4. februar tager Óluva Isaksen og Inger Enemark os med en tur til Færøerne og Island. Deres hjerter banker så meget for de to landes romaner, at de får noget så svært at begrænse til kun 10. Men vi kommer til at fornemme havet, blæsten og de herlige beboere i Nordatlanten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er gratis at deltage, og du kan tilmelde dig til arrangementerne ved at sende en mail til iene@sonderborg.dk senest onsdagen før arrangementet.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
2. december 2021 Kultur, Sønderborg

Synnejysk stand-up i Alsion

2. december 2021 Kultur

Christoffer Brodersen og Kalle & Kloj – Lars Thiesgaard og Chresten Speggers – vender tilbage til Alsion med en ny udgave af ’En synnejysk eftermiddag’ søndag den 20. marts kl. 15.00 I første afdeling vil Christoffer Brodersen underholde med sine viser og sange – og får også besøg af en special guest star. Efter pausen […]

Læs mere...