BILA fra Mors åbnede nyt salgs- og projektkontor i Alsion

6. november 2017 Erhverv

For bedre at kunne servicere de mange kunder i Sønderjylland udvider automatiseringsvirksomheden BILA A/S forretningen med nyt salgs- og projektkontor i Sønderborg.

BILA, der hjælper industrikunder til effektiviseret produktion og øget omsætning gennem automatiseringsløsninger, beskæftiger på landsplan omkring 300 medarbejdere, hvoraf størstedelen er ansat på hovedsædet på Nykøbing Mors.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den succesrige automatiseringsvirksomhed ønsker med det nye kontor i Sønderborg at være tættere på sine sønderjyske kunder og dermed tilbyde dem en bedre og hurtigere service.

”Vi har efterhånden en stor kundeportefølje i Sønderjylland, så derfor har det længe været et ønske for os at etablere os her i landsdelen”, siger direktør for BILAs projektafdeling Per Bech Rasmussen i en pressemeddelelse og uddyber:

”Og så er Sønderborg jo en spændende by med en beliggenhed, der gør det nemt for os at komme ud til vores eksisterende og potentielle kunder. Og omvendt. Vi vil gerne være en del af vores kunders lokalområde, først og fremmest for hurtigere at kunne imødekomme deres behov for vores produkter eller support, men også for at lære deres virksomheder bedre at kende”

BILA har lejet sig ind i Alsion, hvor den nyetablerede salgs- og projektafdeling startede mandag med indtil videre fire medarbejdere. Planen er dog, at der inden for nær fremtid skal udvides med mere både flere kvadratmeter og flere medarbejdere:

”Når vi åbner kontor i en ny landsdel, er det også med en forhåbning om at tiltrække nye dygtige medarbejdere til BILA, som med deres lokalkendskab og selvfølgelig faglige kompetencer kan være med til at styrke vores forretning i det sønderjyske”, siger Per Bech Rasmussen.

Ud over hovedkontoret på Nykøbing Mors og det nye kontor i Sønderborg har BILA kontorer i Herning, Silkeborg, Grenå, Svendborg og Vemmelev. Desuden åbner den vestjyske automatiseringsvirksomhed et nyt kombineret salgskontor og showroom i Randers.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk