Biljagt endte med en lang række sigtelser

12. maj 2021 112

SønderborgNYT fortalte tirsdag aften, at politiet havde været på jagt efter en bilist, om ikke standsede, da patruljen gav tegn til, at han skulle. Betjentene spottede bilen ved Kong Christian Den X’s Bro og gav tegn til at bilen skulle standse, men føreren trådte på speederen og kørte mod motorvejen og derfra tilbage til Sønderborg, hvor turen gik ad flere forskellige veje i cirka 20 minutter, inden politiet fik stoppet bilen på Ahlmannsvej.

“Der er en lang række sigtelser til den 21-årige mand fra Sønderborg, som sad bag rattet”, siger politikommissær Chris Thorning Vesterdal.

Artiklen fortsætter under annoncen

“På motorvejen drejer bilisten ud mod politibilen, som prøvede at få ham presset ind til siden. Det giver en sigtelse og så er der tre vigepligtsovertrædelser, fem gange over for rødt lys, to gange venstre om i helle, to hastighedsovertrædelser, to gange kørsel i spærreflader og fem gange nægtede bilisten at følge politiets anvisninger”.

Straffen for færdselssagerne beregnes punkt for punkt og derefter lægges de enkelte bøder sammen.

“Hertil kommer, at den 21-årige mand blev testet positiv for hash og at han kørte bil i frakendelsestiden”, siger Chris Thorning Vesterdal og tilføjer, at en 25-årig kvinde fra Sønderborg var passager i bilen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. juni 2022 Samfund, Sønderborg

Autocampere får nye p-pladser – det skal få dem væk fra Slotskajen

30. juni 2022 Samfund

Politikerne i Teknik-, By- og Boligudvalget har tilbage i februar udpeget tre områder, som i en forsøgsperiode skal fungere som P-plads for autocampere og trække autocamperne væk fra Slotskajen. “Forvaltningen har fundet otte områder og vi valgte de tre af dem”, siger udvalgsformand Kirsten Bachmann til SønderborgNYT. Hun fortæller, at det vigtige er, at pladserne […]

Læs mere...