Biljagt endte med en lang række sigtelser

12. maj 2021 112 Skrevet af: Ole Kæhler

SønderborgNYT fortalte tirsdag aften, at politiet havde været på jagt efter en bilist, om ikke standsede, da patruljen gav tegn til, at han skulle. Betjentene spottede bilen ved Kong Christian Den X’s Bro og gav tegn til at bilen skulle standse, men føreren trådte på speederen og kørte mod motorvejen og derfra tilbage til Sønderborg, hvor turen gik ad flere forskellige veje i cirka 20 minutter, inden politiet fik stoppet bilen på Ahlmannsvej.

“Der er en lang række sigtelser til den 21-årige mand fra Sønderborg, som sad bag rattet”, siger politikommissær Chris Thorning Vesterdal.

Artiklen fortsætter under annoncen

“På motorvejen drejer bilisten ud mod politibilen, som prøvede at få ham presset ind til siden. Det giver en sigtelse og så er der tre vigepligtsovertrædelser, fem gange over for rødt lys, to gange venstre om i helle, to hastighedsovertrædelser, to gange kørsel i spærreflader og fem gange nægtede bilisten at følge politiets anvisninger”.

Straffen for færdselssagerne beregnes punkt for punkt og derefter lægges de enkelte bøder sammen.

“Hertil kommer, at den 21-årige mand blev testet positiv for hash og at han kørte bil i frakendelsestiden”, siger Chris Thorning Vesterdal og tilføjer, at en 25-årig kvinde fra Sønderborg var passager i bilen.

14. juni 2024 112, Sydals

Torsdag blev der fundet en død kvinde i vandkanten

14. juni 2024 112

En ældre, tysk dame er torsdag fundet død i vandet ved Kegnæs. Det fortalte politiets vagtchef til SønderborgNYT i går torsdag. Vagtchefen ville helst ikke have historien ud, inden de pårørende var orienteret. Personer på Kegnæs har efterfølgende fortalt, at politiet har været rundt og stemme dørklokker for at få oplysninger om kvinden, men hun […]

Læs mere...