Billetsalget til Als Revyen går forrygende godt

21. februar 2020 Kultur

På nuværende tidspunkt er der solgt omkring 700 billetter til årets Als Revy og det er flere end på samme tid i fjor.

Alle billetter til forestillingen den 13. marts er udsolgt, og der er kun 30 billetter tilbage til forestillingen den 14. marts. Derimod er der flere ledige billetter til premieren den 12. marts og til familieforestillingen søndag den 15. marts, oplyser Als Revyen.

“Det er tilfredsstillende og jeg har en forventning om, at vi igen får solgt alle billetter. Årets revy er jo speciel spændende, fordi vi har en række fornyelser på skuespilsiden, og så har titlen ”lige til grænsen” været med til at inspirere  tekstforfatterne til nogle virkelig gode og skarpe tekster. 100 året for Genforeningen kan jo ses fra mange synsvinkler”, siger Peter Buhl uden dog at løfte sløret for hvilke emner, der i øvrigt kommer under kyndig behandling.

Artiklen fortsætter under annoncen

De nye skuespillere er Charlotte Skade Christensen, Mia Valentin Iwersen, Jens Peter Gammelgaard og Páll Birgis Pálsson. De skal spille sammen med kyndige kræfter som Dorthe Wiseman, Jeanett B. Meelby og Kasper Keller Petersen.

Den sammensætning giver garanti for, at Als Revyen med gode sange og godt skuespil instrueret af Kristina Asmussen Gude Hansen endnu en gang bliver et lokalt hit.

Als Revyen spilles i dagene fra den 12. til 15. marts i Kultursalen i Augustenborg-Hallerne.

Billetter til forestillingerne finder du HER på LINKET,

Artiklen fortsætter under annoncen

Prisen for en revybillet er 125 kr.

Ønskes en billet til en forestilling med menu er prisen 245 kr.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Erhverv, Sønderborg

Vandet sejlede ned i apoteket i Borgen

16. oktober 2021 Erhverv

Lørdag middag gik der hul på et rør med vand i apoteket i Borgen og derfor sejlede vandet ned ad en væg og ud over gulvet. “Vi skyndte os at træde væk – og apoteket fortsatte deres kundebetjening fra den ene af kasserne”, siger en kunde til SønderborgNYT. Der blev også ringet efter hjælp, så […]

Læs mere...