Billetsalget til Alsrevyen – Det’ først vores TOUR – åbner til december

24. november 2021 Kultur

2022 kommer til at stå i Tour de France’ tegn i hele Syd-og Sønderjylland. Og naturligvis bliver det også det gennemgående tema, når Als Revyen efter to års fravær atter er tilbage på scenen i Kultursalen i Augustenborghallerne. Premieredagen er torsdag den 10. marts og der er forestillinger de efterfølgende tre dage på revyen, der har fået titlen: Det’ først vores TOUR.

”Vi glæder os helt vildt til at fyre den af og give Coronaen baghjul. Det var jo noget af en kold afvaskning, at vi måtte aflyse både Als Revyen 2020 og 2021”, siger Peter Buhl, formand for MIF Kulturafdeling, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med Kristina Asmussen Gude-Hansen som instruktør og skuespiller og instruktør Pia Rosenbaum som coach, så er der lagt op til endnu en kanonrevy i Augustenborg. Bag revyen står et hold på 45 frivillige hjælpere.

Skuespillerholdet består af både nye og erfarne navne. De nye er Betina Bonde, Nanna Leman Therkelsen, Tina Soleyman, Rene Johansen og Richard Nielsen. Der bliver gensyn med Jeanett B. Meelby, Páll Birgis Pálsson og Kasper Keller Petersen.

Billetsalget går i gang 1. december på Alsrevyens hjemmeside og Peter Buhl opfordrer revyinteresserede til at købe billetter og bruge dem som julegaver.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådets konstituering er på plads

3. december 2021 KV21

Torsdag aften blev der igen forhandlet om konstitueringen i det byråd, som tager over fra årsskiftet – og om det bliver en flertalsgruppe, som består af alle byrådets partier eller om alene af Socialdemokratiet, Slesvigsk Parti og Enhedslisten, hvor Venstre, Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige får rollen som opposition, bliver afsløret på et pressemøde fredag […]

Læs mere...