Billetsalget til New Hope Gospel Choirs julekoncert går strygende

16. oktober 2019 Kultur

Den 5. december kl. 19.30 åbnes dørene igen for julegospelkoncert i Mariekirken i Sønderborg. New Hope Gospel Choir har startet forberedelserne og de første 130 billetter er allerede solgt.

Juletiden er ofte fyldt med planer, arrangementer og ting der skal nåes. Vi lover, at koncerten her bliver en stund, hvor du kan tage imod. Sangene handler om håb, fred, glæde og kærlighed, du kan sætte dig på rækkerne, hvor et veloplagt kor, forberedte solister samt korleder May Jeznach Madsen, pianist Steffen Bay og bassist Poul Jeznach Madsen leder dig igennem koncerten og formidler budskaberne til dig, skriver gospelkoret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du ikke vil gå glip af en aften med – sange, du ikke kan sidde stille til – sange, der får dig til at tænke efter en ekstra gang og sange, der får dig til at synge med så skynd dig at købe din billet for bare 75 kr + gebyr på Billetto.

New Hope Gospel Choir er en del af Gospelfællesskabet Sønderborg, der også består af fire andre gospelkor.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Nordborg

Ild i skorsten på Nordals

23. maj 2022 112

Mandag kort før klokken 18:30 rykkede Nordborg Frivillige Brandværn til Drejkobbel på Nordals og det samme gjorde stigevognen fra Sønderborg Brand og Redning. “Der kom en melding om en skorstensbrand og da vi kom frem var der ikke længere flammer, men blot nogle gløder”, siger indsatsleder Jesper Grau fra Sønderborg Brand og Redning til SønderborgNYT.. […]

Læs mere...