Billetsalget til New Hope Gospel Choirs julekoncert går strygende

16. oktober 2019 Kultur

Den 5. december kl. 19.30 åbnes dørene igen for julegospelkoncert i Mariekirken i Sønderborg. New Hope Gospel Choir har startet forberedelserne og de første 130 billetter er allerede solgt.

Juletiden er ofte fyldt med planer, arrangementer og ting der skal nåes. Vi lover, at koncerten her bliver en stund, hvor du kan tage imod. Sangene handler om håb, fred, glæde og kærlighed, du kan sætte dig på rækkerne, hvor et veloplagt kor, forberedte solister samt korleder May Jeznach Madsen, pianist Steffen Bay og bassist Poul Jeznach Madsen leder dig igennem koncerten og formidler budskaberne til dig, skriver gospelkoret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du ikke vil gå glip af en aften med – sange, du ikke kan sidde stille til – sange, der får dig til at tænke efter en ekstra gang og sange, der får dig til at synge med så skynd dig at købe din billet for bare 75 kr + gebyr på Billetto.

New Hope Gospel Choir er en del af Gospelfællesskabet Sønderborg, der også består af fire andre gospelkor.

 

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...
>