Billetterne til Oktoberfest i Nordborg er til salg

20. september 2021 Nordborg
Bierfest. Pressefoto
Bierfest. Pressefoto

Mange tusinde danskere drager hvert år til Bayern for at deltage i verdens uden sammenligning største folkefest: Oktoberfesten i München. Derfor er der stor efterspørgsel på selvsamme oplevelser i Danmark, og ikke mindst i Nordborg.

Det er lykkedes Nordborg Ringriderforening at lave en aftale med Vollstedt Group, som leverer et komplet Oktoberfest koncept i Nordals Idrætscenter med en blanding af Oktoberfesten i München, en Bierfest i Østrig og et ”afterskiing-Party” som i Østrig, og der bliver ikke sparet på noget som helst, da det er meningen at Oktoberfesten skal være en fast tradition i årene fremover i Nordals Idrætscenter!

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor er der fredag den 8. oktober Oktoberfest i Nordals Idrætscenter, ligesom i München, hvor hallen bliver pyntet op til ukendelighed, øl serveres i en-liters ølkrus, orkester der optræder non-stop i syv timer, lange borde, Heidis og Antons i lange baner og gæsterne er del af en stemning, der med garanti aldrig tidligere er oplevet i Nordals Idrætscenter, skrivewr ringriderforeningen.

Til Oktoberfesten i Nordborg deltager mange festklædte gæster i Tyrolerbukser og Dirndl’r med dertilhørende overskæg og Heidihår. Hallen pyntes op i lyseblå og hvide farver, som i Münche, og der dækkes op på 16 langborde, der hver især har et delstatsnavn fra Tyskland!

Artiklen fortsætter under annoncen

Der serveres en 300 grams Wienerschnitzel mit alles og rigelig smørsovs, så der lægges ‘en fast bund’ inden man indtager rigelige mængder af de store en-liters øl.

Til at markedsføre Oktoberfesten har Nordborg Ringridning allieret sig med 12 festambassadører, som hver især må invitere/sælge pladser i deres ‘delstat’ med plads til 40 gæster.

Orkesteret, som leverer underholdningen, hedder TopSeven og er Europas eneste nonstop live-band, som optræder med et syv timer langt uafbrudt show, hvor alle musikere er i super stemning fra start til slut!

Artiklen fortsætter under annoncen

Top Seven ved, hvad de gør, da de har gennemført over 400 Bierfester i Danmark, så gæsterne er i kyndige hænder, når de lader sig forføre af det store orkester!!

Orkestret optræder de første tre timer med et tysk inspireret show, hvorefter orkesteret slår over til dansk/engelsk/tysksproget musik!

Der er allerede solgt godt med billetter, men vil du gerne med så kan det stadig nås, kig på Facebook og søg på ‘Bierfest i Nordborg’ for at finde ud af, hvordan du for fat i din billet og så kan også se billeder og lidt video fra tidligere fester.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
26. oktober 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Mød kandidaterne Stephan Kleinschmidt og Jesper Esbensen på SønderborgNYT TV

26. oktober 2021 KV21

Tirsdag eftermiddag klokken 17 kan du se og høre den konservative spidskandidat, Jesper Esbensen, og Slesvigsk Partis borgmesterkandidat, Stephan Kleinschmidt, i en valgdebat på Sønderborg TV. I udsendelsen kan du høre Jesper Esbensen fortælle, at han synes, at de penge, som Sønderborg Kommune betaler for at få Tour de France til byen, kunne bruges meget […]

Læs mere...